Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2016 » Апрель » 20 » Полезные советы по выбору кондиционера
22:10
Полезные советы по выбору кондиционера

Типи систем охолодження
Спочатку коротко розглянемо, які типи пристроїв існують на сьогоднішній день. Отже, в магазині побутової техніки Ви можете зустріти такі різновиди кондиціонерів для квартири і будинки:

Віконний. Швидше за все, такий варіант Ви навіть і не зустрінете на полицях магазинів, тому що віконні пристрої вже практично не використовуються. Пов'язано це з тим, що корпус займає більшу частину вікна (що видно на фото) і до того ж у техніки підвищений рівень шуму. З переваг можна виділити тільки низьку вартість, високу холодопродуктивність і найпростіший догляд. Якщо хочете вибрати кондиціонер для домашніх умов - обходьте даний варіант стороною. Єдине, куди його можна поставити - на дачу, якщо бюджет дозволяє купити тільки модель економ класу.

Широки асортимент якісних кондиціонерів за доступними цінами ви знайдете тут: кондиционеры lg в одессе.

Спліт-система. Більш сучасний варіант пристроїв для охолодження приміщень, який можна вибрати не тільки для приватного будинку і квартири, але і для офісу. Серед достоїнств спліт системи виділяють низький рівень шуму, можливість дистанційного керування, невеликі габарити корпусу і наявність різних інтелектуальних режимів. Мінусами є вимоги у професійній установці, обов'язкове щорічне обслуговування фахівцями і підвищена вартість пристроїв. Незважаючи на це такий варіант дуже добре підходить для невеликих будинків і однокімнатних або 2-х кімнатних квартир, тому вибір спліт-системи буде цілком розумним рішенням в 2016 году.Устройство спліт-системи
Мульти-спліт система. Удосконалена по продуктивності версія попереднього варіанту. Відмінність в тому, що внутрішніх настінних блоків, які охолоджують кімнати, в цьому випадку може бути від 2 до 5. У попередньому варіанті встановлюється один блок на вулиці (зовнішній) і один всередині житла (внутрішній). Тихі мульти-спліт системи мають один вагомий недолік - температура повітря, що подається не регулюється окремо для кожної кімнати, тому по всьому житловому приміщенню буде циркулювати повітря з однієї і тієї ж температурою. Рекомендуємо такий варіант кондиціонера вибрати для трикімнатної квартири, просторого приватного будинку або котеджу. Вартість системи, як Ви розумієте, буде вище, ніж у альтернативних варіантов.Модернізірованний варіант
Мобільний. Якщо ви хочете вибрати сучасний кондиціонер в 2016 році для побутового застосування, віддайте перевагу переносному варіанту корпусу у вигляді моноблока. У цьому випадку техніка встановлена ​​на коліщатках і може переїжджати з місця на місце. Єдине, що перешкоджає вільному переміщенню - гнучкий повітропровід, який доведеться витягати і кріпити в кватирку найближчій кімнати. Перевага підлогових виробів в невисокій ціні і простоті монтажу. Недоліки: високий рівень шуму і невелика потужність (а відповідно і невисока продуктивність). Якщо Ви хочете охолоджувати тільки одну маленьку кімнату, наприклад, спальню або кухню, рекомендуємо здійснювати вибір саме такого варіанту системи. У той же час на дві кімнати або всю квартиру потужності даного пристрою не хватіт.Фото моноблок
Також існують різновиди перерахованих кондиціонерів. В основному вони відносяться до спліт-і мульти-спліт систем. Зовнішні та внутрішні блоки можуть бути не тільки настінними, але і канальними, касетними і навіть колонними. Ми їх не розглядали, тому що для дому та квартири такий варіант системи охолодження вибирати не раціонально. Пов'язано це з високою потужністю обладнання, підвищеної вартістю і складністю установки. Такі варіанти кондиціонерів можуть використовуватися в торгових приміщеннях та офісних будівлях, але ніяк не в побуті!

Потужність
Про те, який кондиціонер краще вибрати в квартиру і будинок, ми Вам розповіли. Тепер більш заглибимося в цю тему і розповімо, як підібрати підходяще пристрій по потужності, що тісно пов'язано з площею кімнат. Правильніше буде викликати фахівця, який зробить точний розрахунок в залежності від площі приміщення, розміру вікон, особливостей будови житла і т.д. Якщо ж Ви не хочете витрачати зайві гроші, і впевнені в собі, можна самому розрахувати необхідну потужність системи. Формула розрахунку полягає в тому, що на 10 квадратних метрів приміщення потрібно не менше 1 кВт потужності. Разом, якщо Ви хочете вибрати кондиціонер для спальні квадратурою 20 м2, техніка повинна бути не менше, ніж 2 кВт і в той же час для 50 квадратів потрібно 5-й кіловатний кондиціонер.

Виробники
Дуже важливий момент, на який потрібно звертати уваги - виробник техніки. Від того, якому бренду Ви віддасте перевагу, буде залежати термін служби пристрою, легкість його використання, продуктивність ну і, звичайно ж, ціна. Рекомендуємо Вам вибрати кондиціонер 2016 роки від наступних виробників (рейтинг брендів за ціною і якістю):

Елітний клас. Лідирують на ринку японські фірми Daikin, General, Toshiba, Fujitsu і Mitsubishi, ціна яких, як Ви розумієте, теж висока.
Середній клас. Європейське, американське і корейське якість, яке ідеально підходить для дому та квартири. Топ-5 виробників це Aermec, Samsung, LG, Hyundai і Haier. На тематичних форумах вони мають безліч позитивних відгуків від покупців.
Економ клас. Бюджетні компанії, такі як Zanussi, Electrolux, Midea, Jax і Haier. Техніка даних виробників коштує недорого, але на хорошу якість і тривалий термін експлуатації при такій покупці сподіватися не варто.

Просмотров: 679 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно