Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » 12 переваг відпочинку в Швейцарії
23:01
12 переваг відпочинку в Швейцарії

1 . Найдовші гірськолижні траси

Найдовші в Європі гірськолижні схили - у Швейцарії. Наприклад , траса до Церматта від Літл Маттерхорна простяглася на 17 кілометрів , а перепад висоти - більше 2 тисяч метрів. Трохи менш протяжні схили - в Мюррен , Давосі , Андерматт і Гштадте . Їх протяжність близько 16 і 14 кілометрів.

Детальныше про них а також цыни ы оформлення тут: горнолыжные курорты швейцарии


2 . Кращі в світі гірськолижні готелі

Це візитна картка Швейцарії. У будь-якому готелі знають , що таке чудовий сервіс і домашній затишок . Найкращі готелі розташовуються поруч з гірськолижними трасами . Підйомники знаходяться зовсім недалеко.


3 . елітарні курорти

На гірськолижних курортах Швейцарії відпочиває еліта - сильні світу цього , політики, зірки , бізнесмени. Вони знають , що таке хороший сервіс і справжній комфортний відпочинок . У Санкт -Моріц , Церматте , Давосі все тільки самого вищої якості , повний набір послуг.


4 . чудова екологія

Згідно з авторитетним рейтингом найчистіших країн , складеним експертами з різних університетів світу , Швейцарія є лідером списку. Тут найкращі умови для життя в плані екології : вода , повітря і т.п. Невипадково середня тривалість життя - 81 рік.


5 . мальовнича природа

Природа Швейцарії приголомшливо красива. Усюди повноводні річки , що беруть початок з льодовиків . Багато оточених стрімкими скелями озер. Вони дуже прозорі і глибокі , тому здаються яскраво- синіми. Тут настільки різноманітний клімат , що на схилах гір можна побачити мохи , а поруч - мімози і пальми. У лісах безліч хвойних і листяних дерев , сосни сусідять з каштанами та буками .


6 . приголомшливі озера

Швейцарія - країна озер. Їх тут багато - великих і не дуже . Саме велике і відоме - Женевське озеро. Навколо нього піднімаються гори , тому клімат тут теплий , навіть ростуть пальми. Ще одне знамените озеро - Люцернського , його ще називають озером Чотирьох Кантонів . Навколо теж засніжені гірські піки , по берегах - смарагдовий ліс. Згідно з переказами , десь тут , на лузі Рютлі , в 13 столітті виникла Швейцарія .


7 . Старовинні замки та палаци

Старовинні замки , в безлічі розкидані по країні , розповідають про багате історичне минуле Швейцарії. Кожен з них унікальний і цікавий по- своєму. А ще в країні збереглися чудові палаци , повні рідкісних картин і скульптур , дбайливо збережених предметів стародавнього побуту .


8 . Шильонський замок

Спорудження XII століття , фортеця з похмурими катівнями в підвалі , описане в легендарному творі Байрона « Шильонський в'язень» , незмінно привертає натовпи туристів . До замку можна дійти пішки з Монтре , прогулюючись по березі Женевського озера , або на машині , автобусі , велосипеді і навіть катері.


9 . традиційні карнавали

Швейцарці вміють веселитися від душі. Про це свідчать численні карнавали , які проходять у різних містах країни напередодні Великого посту. Костюмовані ходи заповнюють вулиці , радісні люди в масках сміються , беруть участь у театралізованих виставах , запалюють смолоскипи , палять опудала сніговиків , співають. Один з найвідоміших карнавалів - вогненний в Базелі.


10 . Батьківщина кращих годин

По можливості потрібно купити одне з цих виробів прославленого якості. А можна відвідати музей годин в Цюріху. Там представлено більше 500 експонатів , створених в різний час руками відомих і безіменних майстрів. Настінні і підлогові годинник , сонячний і водяний , є навіть екземпляри виготовлення 1400 до н.е.


11 . Знаменитий швейцарський сир

Своїми сирами країна знаменита на весь світ. У будь-якій місцевій селі є власна сироварня . Але найвідоміша - будинок Грюйер в однойменному містечку. Там туристи можуть побачити весь процес створення популярного сорти сиру .


12 . неперевершений шоколад

Він недарма вважається кращим у світі. Тут уміють його робити , люблять , їдять і придумують все нові вишукування. Наприклад , восени в Швейцарії подають облиті шоколадом каштани , навесні пропонують спробувати шоколадних великодніх зайців , влітку прикрашають вітрини квітами з цієї солодощі . У кожній швейцарської кондитерської є свій оригінальний рецепт шоколаду.
Просмотров: 698 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно