Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Январь » 06

У всіх у нас є друзі, і, якщо це дійсно хороші друзі, ми завжди прагнемо їм допомогти, підказати, порадити, адже, як кажуть, «друг у біді не кине!». Але як себе вести, якщо наш друг потрапив дійсно в біду і став залежним від комп'ютерних ігор, алкоголю, наркотиків ... Як допомогти другу позбутися залежності, яка може погубити не тільки його щастя, а й всю його життя?

Давайте, для початку, розберемося в причинах виникнення залежності, адже іноді що б позбутися залежності потрібно вирішити причину. Найчастіше залежність від чого-небудь, виникає тоді, коли людина відчуває себе дискомфортно, якась його потреба або бажання не може знайти рішення, і він шукає «легкі шляхи» в прийомі алкоголю, захопленням соціальними мережами, наркотиками. Саме від того, що людина не може знайти рішення на свою проблему, він шукає її в ... Читать дальше »

Просмотров: 472 | Добавил: 329 | Дата: 06.01.2017 | Комментарии (0)

Останнім часом дуже популярним в сучасних містах стає озеленення будинків, ресторанів, офісів і заміських ділянок на вертикальних опорах. В нашу країну ідея вертикального озеленення житлових приміщень прийшла із Західної Європи близько двох років тому. Протягом багатьох років дизайнери багатьох країн використовують рослини для створення живих стін. Головна мета даної технології - в короткий термін і в умовах нестачі території отримати велику зелену площу. Крім того, вертикальне озеленення допоможе прикрасити фасади і стіни будівель, а також захистити від перегріву, шуму, пилу і створить зелену стіну для ізоляції окремих ділянок друг від друга.
Технологія вертикального озеленення
За допомогою вертикального озеленення, перш за все, здійснюється декорування фасадів будівель. Рослини підкреслюють неповторність споруд і створюють яскравий о ... Читать дальше »

Просмотров: 523 | Добавил: 329 | Дата: 06.01.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно