Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » 7 найкращих продуктів харчування для бодібілдера
23:07
7 найкращих продуктів харчування для бодібілдера

Як купувати і як приготувати , що б це було смачно і ефективно?

Ефективні дієти можуть здатися складними і незвичайними , але всі вони засновані на простій їжі . Їжте правильно , і ваше тіло буде реагувати відповідним чином.

Нижче представлені продукти харчування для бодібілдера.

1. Яєчні білки.


Покажіть бодібілдера у якого в раціоні немає яєчного білка ? Таких немає ! Вівсянка разом з яєчним омлетом може перетворити ваш сніданок в чудову енергетичну суміш , яка виступає в якості палива на весь день.

Що потрібно знати при купівлі яєць: Завжди перевіряйте дату , а також наявність тріщин на шкаралупі. Крім того , обов'язково купуйте в магазині охолоджені яйця , а вдома зберігайте їх у холодильнику.


Приготування яєць: Візьміть шість яєць , ретельно їх мийте , потім відокремте білки від жовтків. Далі , виделкою або вінчиком збийте яєчні білки з сіллю , перцем і приправою з ваших улюблених трав , до тих пір поки з'явиться піна. Розігрійте сковороду і помістіть туди яєчні білки. Приблизно через 15 секунд , зменшіть вогонь до середнього. Готуйте до тих пір поки сире яйце не зникне. Потім складіть омлет навпіл в тарілку і з'їжте його негайно.

Живильні речовини : 99 калорій , 18 - 21 г білка , 2 г вуглеводів , 0 г жиру , 0 г клітковини

Або замовте анаболические стероиды якы замінять багато продуктів та забезречать м'язи білком.
 
2. Стейк з яловичини.


Куряча грудка може бути основою харчування бодібілдерів , але пісне м'ясо яловичини , що містять більшу кількість протеїнів і білків , допомагає краще набрати м'язову масу.


Що потрібно знати при купівлі яловичини : м'ясо повинно завжди мати яскраво -червоний колір. Якщо у нього є навіть легкий відтінок коричневого , то це м'ясо почало псуватися. Приготований стейк повинен бути товщиною приблизно в 1 дюйм ( 2,5 см ) з мінімальним видимим жиром наскільки це можливо.

Приготування яловичини. Розігрійте гриль до найвищого нагріву конфорки. Видаліть весь видимий жир з м'яса і поріжте його на стейки по 4-6 унцій ( 110 -170 гр) на людину. Потім обидві сторони посипте сіллю , перцем , спеціями або маринадом за смаком. Помістіть на гриль по 3-6 хвилин з кожного боку до готовності.
Живильні речовини : 4 унції ( виміряне сировина) пісного стейка : 138 калорій , 24 г білка , 0 г вуглеводів , 4 г жиру , 0 г клітковини.

3. Філе лосося.


У лососі міститься велика кількість білка і при цьому є додаткова перевага - невелика кількість жирів. Це не означає що інші види риб менш корисні , щоденне їх вживання дуже важливо для підтримки здорового виду організму .


Що потрібно знати при купівлі лосося : зараз купити лосось можна в будь-якому супермаркеті. Свіжа риба яскраво -оранжевого кольору , вона повинна бути не слизькою і без стороннього запаху . Завжди вибирайте більш товсту частину риби , тому що м'ясо біля хвоста жорсткіше.


Приготування лосося : переконайтеся , що всі кістки видалені з філе. Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть 4-6 унції ( 110 - 170 гр) філе , приправлене за бажанням , на аркуші для випічки або сковороду. Випікати 10-14 хвилин або до рожевого кольору , поки риба не буде набиратися на вилку пластівцями .


Живильні речовини : 4 унції ( 110 гр) (виміряний сировина) порція має 207 калорій , 23 г білка , 0 г вуглеводів , 12 г жиру , 0 г клітковини.

4. Куряча грудка


Більшість бодібілдерів споживають курячу грудку на регулярній основі. Оскільки вміст великої кількості білка з ультра- низьким вмістом жиру є прийнятним для більшості.


Що потрібно знати при купівлі курячої грудки : що б заощадити гроші , купуйте грудки з кістками , і без шкіри помістіть її в морозильну камеру. Сира куряча грудка повинна бути рожевого кольору ( не білого тону , що вказує на опік морозильною камерою або неналежне охолодження). Розморожувати потрібно в холодильнику. У розмороженої курячої грудки не повинно бути стороннього запаху і слизькій оболонки.


Приготування курячої грудки : розігрійте гриль до найвищого нагріву конфорки. Ображати весь видимий жир від грудинки , посоліть , поперчіть або замаринуйте її з вашими улюбленими спеціями. Покладіть курку на гарячий гриль (він повинен шипіти ), потім встановіть температуру на мінімальне значення . Готуйте в перебігу 4-6 хвилин з кожного боку.


Живильні речовини : 6 унцій (вага сирої ) грудка має 205 калорій , 38 г білка , 0 г вуглеводів , 4 г жиру , 0 г клітковини.


5. Солодкий картопля


Наше тіло не складається з одних білків. Для того що б працювати , грати або взагалі рухатися нам потрібні вуглеводи. Солодкий картопля передбачає насичення організму швидко діючими вуглеводами в такій кількості , що б не впливати на фізичну привабливість атлета. Він часто стає частиною будь-якої дієти .


Що потрібно знати при покупці: солодка картопля буває двох видів: білий - звичайна випічка картоплі; темний має темну шкіру і помаранчеву м'якоть і містить багато поживних речовин. При покупці солодкої картоплі потрібно дивитися на пружність , гладкість шкіри , а також вона повинна бути без подряпин. Краще купувати солодкий картопля не великий , так як він смачніший , ніж великий .


Приготування: розігрійте духовку до 170 градусів , почистіть картоплю під холодною водою. Промокніть насухо картоплю, потім поколіть його виделкою наскрізь , і помістіть в духовку де то на годину . Готуємо до того , поки картопля не буде м'яким.


Живильні речовини : 8 унцій ( 226 гр) солодкої картоплі має 240 калорій , 4 г білка , 55 г вуглеводів , 1 г жиру , 7 г клітковини.


6 Свиняча вирізка.


Свинину часто уникають при дієтах. Хоча деякі частини м'яса свинини містять невелику кількість жиру і при цьому велику кількість білка. Свиняча вирізка це сама нежирна частина .
Що потрібно знати при покупці: свиняча вирізка зазвичай знаходиться в розфасованому вигляді в м'ясному відділі . При покупці обов'язково подивіться термін придатності. Вирізка повинна бути рожевого кольору без численного жиру і хрящів. Якщо м'ясо сухе або трохи сірого відтінку не купуйте його .


Приготування: обріжте весь видимий жир , потім Замаринуйте м'ясо у вашому улюбленому маринаді протягом однієї години . Розігрійте духовку до 150 градусів. Потім на розпеченій змащеній маслом сковороді обсмажте м'ясо близько однієї хвилини з кожного боку. Складіть все м'ясо в форму для випічки і запікайте його приблизно 15-20 хвилин. Нарізати і подавати гарячим.


Живильні речовини : порція з 4 унцій має 136 калорій , 24 г білка , 0 г вуглеводів , 4 г жиру , 0 г клітковини.


7. Спаржа

Ще з дитинства нам говорили , що для того щоб рости потрібно їсти овочі. Існує величезний вибір зелені - брокколі , шпинат та інші , але ми зупинилися на спаржі . Кращі бодібілдери вживають спаржу , коли готуються до конкурсу.


Що потрібно знати при покупці: не залежно від того товста або тонка спаржа , вона повинна бути яскраво -зеленого кольору і на ній не повинно бути ніяких плям. Бруньки на кінчику повинні бути щільно закриті і не мляві . Спаржа смачніше свіжа , тому її потрібно вжити в перебігу трьох днів .


Приготування: промийте спаржу , і відчистите її кожен стебло окремо . Виберіть широку каструлю що б помістилася спаржа , налийте води посоліть за смаком і доведіть до кипіння. Додайте спаржу так , щоб вода повністю її покрила . Варити 3-4 хвилин для тонкої ( 4-6 хвилин для більш товстої ) . Подавати гарячим.


Живильні речовини : 4 - унції мають 27 калорій , 3г білка , 5г вуглеводів , менш 1г жиру , 2г клітковини.
Просмотров: 1141 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно