Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 30 » АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК В КАРПАТАХ ВЗИМКУ І ВЛІТКУ
13:10
АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК В КАРПАТАХ ВЗИМКУ І ВЛІТКУ

У Карпатах , для здійснення активного відпочинку відмінно підійде «Озеро Vita ».

«Озеро Vita » знаходиться в селі Нижній Студений , Закарпатської області , Межегорского району. Це готельний туристичний комплекс , який має п'ятьма новими комфортабельними котеджами , виконаними в карпатському стилі з соснового срубба . Котеджі розташовуються в мальовничій місцевості , на березі озера , яке знаходиться на висоті 800 метрів над рівнем моря.

Відпочиваючі можуть скористатися послугами ресторану , який передбачає різноманітну українську кухню. Для приготування українських страв , використовуються екологічні чисті продукти власного підсобного господарства.

Це прекрасне місце , де можна погуляти пішки , покататися на велосипеді або конях по гірських стежках - відмінна навантаження на м'язи. Це також корисно і захоплююче , як катання на ковзанах , лижах або санках. Влітку можна покататися на квадроциклах , а взимку - на снігоходах або ж поринути з головою в лижний відпочинок в Карпатах.

Кожен , хто проводить активний відпочинок в Карпатах влітку , отримає незабутні спогади і невимовне захоплення. У прокат надається спеціальне спорядження для всіх видів туризму - від піших маршрутів в гори , до катання на квадроциклах і спусків на байдарках. Ті , хто хоч раз , відпочивав у Карпатах , отримали справжнє задоволення.

Зимовий відпочинок в Карпатах просто неможливо уявити без гірськолижних курортів. Проїхатися з вітерцем зі спуску , обрамленого шикарними « смереками » , подихати чистим гірським повітрям , походити по засніжених стежках , зліпити снігову бабу , прокотитися на снігоході - не повний перелік того , як можна провести свою відпустку в цій чудовій країні казки .

Відпочинок в Карпатах взимку , як і в Закарпатті , дивним чином поєднує в собі активні розваги і разом з тим розслаблення , душевний спокій і рівновагу. Напевно , цьому сприяє атмосфера , плаває в повітрі саме тут. Відчути чари гір можна не тільки у «високий сезон» , а й у міжсезоння - в ​​лютому і березні .. Адже сніг лежить там практично до квітня.

Відпустка в Карпатах - це дійсно активний відпочинок для тих , хто любить спорт і віддає перевагу тільки такому відпочинку , під час відпустки.

Тим кому хочеться більш активного відпочинку, такого як рафтинг, тимбилдинг, треккинг та інші, то рекомендую звернутись сюди: рафтинг в карпатах
Дуже широкий вибір відпочинку за доступними цінами.

Просмотров: 519 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно