Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Июнь » 20 » Будинок із стінних блоків
16:47
Будинок із стінних блоків

Поряд з цеглою, стінові блоки також вважаються традиційним матеріалом для будівництва будинку. Стіни беруть на себе основне навантаження в експлуатації будівлі. Саме вони протистоять всім недружнім впливам зовнішнього середовища, захищаючи внутрішній простір.
Знання - в допомогу
Зрозуміло, і вибору матеріалу для їх побудови надається найважливіше значення. І асортимент тут різноманітний. Оскільки основний вплив, якому покликані протистояти стіни - це стискання, то саме ці характеристики стінового матеріалу складають таке поняття, як "марка". Усім відома така особливість, як "марочна міцність".
Стосовно до стінових блоків досить запам'ятати, що 10МПА приблизно рівні 100кг/ см2. Якщо ви вибрали матеріал для будівництва будинку з опором на стиск 12,5 МПА, то не сумнівайтеся в ньому також, як в цеглі марки М125. У кожному квадратному сантиметрі такий стіни закладена опірність навантаженні 125 кг. Також виборі стінового матеріалу враховуються такі його характеристики, як тепловий опір, водопоглинання, вогнестійкість, морозостійкість. Вартість і швидкість будівництва теж мають важливе значення.
І ось тут то будинок з стінових блоків безсумнівно виграє серед інших будівельних матеріалів, адже часто саме швидкість зведення будівлі стає основною вимогою життєвих обставин.
Різноманітність асортименту
Стінові блоки - чи не самий доступний в багатьох відносини матеріал для будівництва будинку. Найчастіше вони виготовляються самостійно, з допомогою недорого обладнання тут же на будівельному майданчику. І, в цьому випадку, їх собівартість ще більше радує.бетонні блоки пустотілі
Залежно від наповнювачів, игридиентов, що входять до складу бетонної суміші, способу їх виробництва, стінові блоки підрозділяються на:
просто бетонні блоки різної марочної міцності, основним складовим в яких крім цементу є щебінь або гравій різної фракції
пустотілі бетонні камені
керамзито-бетоннные, відповідно, пріоритет тут віддається керамзиту
тирсо-бетон (так званий "арболіт"), говорить сам за себе
полістирол-бетон, до складу якого входять пористі гранули спіненого полістиролу
теплоблоки, в них утеплюючою прокладкою в бетоні з різними типами наповнювача є лист пінополістиролу або пінопласту
окремою лінійкою йде ніздрюватий бетон: газосилікатні, газобетонні пінобетонні блоки
Який з цих матеріалів вибрати, щоб побудувати добротний будинок із стінних блоків, вирішувати вам. Кожен з них гарний по поєднанню характеристик. І основними завданнями при виборі є призначення майбутньої будівлі, кліматичні умови, у якому воно буде експлуатуватися, його поверховість, та інші індивідуальні особливості.
Замовляйте стінові матеріали дешевше тут: kirpichsar.ru/stenovye-materialy.
Проте, не можна обійти стороною і такий важливий чинник, як безпосереднє призначення будівельного матеріалу. Тобто, буде він складовими в несучих стінах або ж в перегородках. Зрозуміло, що перегородкові конструкції беруть на себе значно меншу навантаження, а, отже, і вимоги до міцності блоків істотно знижуються. Таким чином, якщо ви вибрали в якості будівельного матеріалу стінові блоки, то при зведенні будинку можна використовувати блоки різних характеристик. Це, безсумнівно, здешевить вартість будівництва і не вплине на якісні вимоги до майбутнього будівлі.
Застосування в облицюванні
Як облицювальний матеріал блоки безсумнівно гарні. Ними можна викласти зовнішні стіни, застосовуючи різні методи кладки, такі ж, як у цегляному домобудівництві. Ця можливість знімає питання зовнішньої обробки будинку та суттєво зменшує витрати на будівництво.облицювання стіни
Крім того, що таку поверхню можна білити, фарбувати, штукатурити, стінових блоків изготовливают так звані "декоративні камені". Наприклад, з допомогою колочного інструменту реально добитися ефекту "під натуральний (природний) камінь" . З них, в основному, будують цоколь будівлі. Згодом досить просто нанести на нього фарбу, щоб захистити від впливу зовнішнього середовища.
Стінові блоки також зручні як основа для оздоблювальних робіт. На них можна клеїти облицювальну плитку, наносити декоративну штукатурку, рідкі шпалери. Різноманітності вибору тут немає межі.

Просмотров: 377 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно