Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 14 » Цікаві факти про прокат авто
19:45
Цікаві факти про прокат авто

Останнім часом дуже популярною вважається послуга прокату машин.
Прокат машин у Москві - відносно стара послуга , яка була популярна ще в часи Радянського Союзу.
Ще в той час можна було з нагоди якого свята взяти в оренду елітну «Чайку » або « Волгу ».
Але , на жаль, через особливого менталітету російської людини ця сфера так і не отримала свого розвитку. Досить затребуваними дані послуги стали лише останнім часом , коли багато людей стали настільки прив'язані до автомобілів , що не здатні обходитися без них ні дня .
Саме такий попит і послужив потужним поштовхом для розвитку цього сервісу. У столиці можна нарахувати вже близько ста фірм , які надають в оренду найрізноманітніші машини.
Вибір автомобіля грунтується на його основних функціях і на тих цілях , для яких він і буде використовуватися. Наприклад , для поїздки по місту підійде звичайна двомісна модель , а от для поїздки заміської знадобиться місткий транспорт.
Умови оренди у кожної фірми свої , але є деякі моменти , які є строго обов'язковими для всіх. Взяти в прокат машину можуть ті особи , які вже досягли віку 22 років, які мають стаж водіння 2 або 3 роки .
Для деяких компаніях є обов'язковим внесення застави (зазвичай він становить близько 10 тисяч рублів) , якщо автомобіль повернуто у непошкодженому стані , то застава повністю повертають клієнту .
Багато фірм для того , щоб залучити клієнтів , пропонують досить вигідні програми співпраці. Один з відомих варіантів - страховка , за допомогою якої клієнт може орендувати автомобіль , не залишаючи ніякого застави. У такому разі всі ремонтні роботи буде проводити саме страхова компанія.

Цікавитесь автомобілями?! Рекомендую звернутись сюди: avtoresursov.net
Багато цікавого, зокрема про Ford Focus ST 

Просмотров: 458 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно