Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 15 » Роль декора в интерьере, фруктовница трехъярусная
19:42
Роль декора в интерьере, фруктовница трехъярусная

Світ навколо нас постійно розвивається і змінюється , не дивно , що речі , недавно перебували на піку популярності , сьогодні втрачають свою актуальність. Інтер'єр нашого будинку , не є винятком , що радують спочатку новизна і затишок житла з часом втрачаються . Для того щоб освіжити приміщення необов'язково вдаватися до кардинальних заходів , проводити перепланування , руйнуючи стіни і замінюючи всі меблі . Досить проявити трохи фантазії і кмітливості розставляючи аксесуари.

Деталі інтер'єру є віддзеркаленням внутрішнього світу власника. До них відносяться дзеркала , вази , свічники , штори , антикварні предмети , диванні подушки , сімейні фотографії , квіткові композиції та інші елементи декору . Штучні квіти , візерункові пледи і валики вигадливою форми , плюшеві іграшки зроблять кімнату яскравою і радісною - це ідеальний варіант для дитячої та вітальні. До вибору аксесуарів слід ставитися серйозно , адже скориставшись невідповідними предметами , можна домогтися хаосу , а не затишку. Наприклад , якщо кімната оформлена в стилі бароко , в ній недоречні будуть яскраві валики і строкаті подушки - стиль оздоблення повинен залишатися цілісним . Однак , подушки і пуфи традиційної форми , витримані в одній колірній гамі , гармонійно вписуються в строгі і класичні стилі дизайну.

Фітодизайн - оригінальний метод декорування приміщень із застосуванням різноманітних квіткових композицій. Живі квіти в декорі це не тільки краса , затишок і близькість з природою , але й прекрасний мікроклімат домашньої атмосфери . Зелень листя рослин надає сприятливу дію на організм людини , тому з успіхом використовується в спальнях , вітальнях , кабінетах і кухнях. Композиції , що поєднують в собі засушені квіти , різні рослини і бамбук , гармонійно розосереджені по кімнаті , створять свіжу і літню атмосферу.

Певний внесок у благоустрій будинку внесуть сімейні фотознімки і пейзажі. Розміщувати знімки слід на рівні очей. Щоб уникнути ефекту перевантаженості , не варто розвішувати хаотично безліч різних за тематикою фото , більш виграшно виглядають колажі з фотографій , які можна зробити самостійно. Для цього на лист щільного паперу в довільному порядку наклеюються вибрані фотознімки.

Важливе значення має колірна палітра приміщення. Правильний вибір поєднання контрастних кольорів перетворить будь-яку кімнату. Але не слід надто захоплюватися насиченими кольорами , оскільки можна добитися протилежного результату і створити відчуття безладу.

Декорации в наше время играют огромную роль.
Даже при продаже квартиры, если добавить немного декораций то цена квартиры вырастает на приличную сумму.
Декорации также достойно украсит вашу квартиру.
Поместив ее в квартире, конечно, не пустой, это уже заметно добавит престижа.
Просмотров: 885 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно