Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Для чого потрібні юристи в бізнесі
22:15
Для чого потрібні юристи в бізнесі
Дозвольте нам відповісти на питання , яке задає собі кожен власник бізнесу , кожен керівник організації , кожен індивідуальний підприємець.

Замовити юриста можна тут: http://donlex.ru/uslugi-organizacijam
Кожній організації потрібен юрист.

Формулювання питання проста - «Для чого потрібні юристи в моєму бізнесі ? »

Нижче ми наведемо кілька ключових відповідей :

1 . Взаємодія з різними державними органами.

Будь-які взаємини з державними органами повинні здійснюватися з урахуванням правових аспектів.

2 . Інформаційно- аналітична функція

Ця функція являє собою змістовну обробку нормативної бази та виробництво певного результату ( інформації). До даної функції відносяться такі види діяльності , як постійний аналіз нормативно -правової бази з точки зору інтересів компанії , відповіді на правові запити , консультування керівників і працівників підприємства , усунення недоліків в поточній діяльності .

3 . Правовий супровід управлінських рішень .

Вибудовування професійних взаємин між керівництвом компанії , її власниками і співробітниками .

4 . Локальне нормотворчість .

Без сумнівів , прийняття нормативних актів - прерогатива органів управління компанії , однак юридична компанія повинна відповідним чином оформляти прийняті рішення. Локальне нормотворчість можна поділити на два види:

1 ) нормативні акти , які повинні бути прийняті підприємством відповідно до вимог закону , наприклад установчі документи ,

2 ) нормативні акти , які можуть бути прийняті підприємством за власною ініціативою.

Перша група нормативних актів повинна містити обов'язкові вимоги закону , встановлені для них. При цьому багато норм закону носять диспозитивний характер і можуть змінюватися при підготовці локального нормативного акта. З цього завдання юридичної компанії - передбачити і врегулювати в цих актах можливі ситуації і нюанси діяльності кожного конкретного підприємства.

 5 . Організація роботи з контрагентами

У першу чергу вибудовування договірних відносин . При цьому мається на увазі не тільки юридичний супровід угоди , закріплення в договорах певних прав і обов'язків , але й можливе представлення інтересів компанії в досудовому та судовому порядку вирішення спірних питань , у разі якщо контрагент не виконає зазначені в договорі зобов'язання. З урахуванням цього процес розробки та укладення договорів набуває особливого значення.

При цьому необхідно розуміти , що запланувати правову роботу на тривалий період неможливо в силу непередбачуваності самого бізнесу. Втім , грамотні юристи , провівши юридичний аудит в організації здатні вказати на існуючі правові прогалини і провести роботу щодо їх усунення.
Просмотров: 804 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно