Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Февраль » 17 » 5 интересных фактов о джинсах
21:50
5 интересных фактов о джинсах
 

Секрет тканини , з якого виробляють джинси , полягає в тому , що тут нитки переплітаються , тобто зовнішня нитка профарбована , а внутрішня - ні. Цей матеріал має назву « Деним » , що в перекладі з французької мови означає " з Німа " . Існують і інші цікаві факти про джинсах.

Назва «Джинси » виходить від порту в Генуї. На італійському діалекті звучить як Дженова . З цього порту по морю експортувалася тканину , яка призначалася для пошиття робочого одягу.

Однією з версій створення джинсів , вважається запис в портових книгах Англії в шістнадцятому столітті. З матеріалу , який отримав назву « Деним » , виготовлялася робочий одяг і продавалася в усіх Європейських країнах .

За французької версії створення джинсів , йдеться про Джона холці. У 1750 році він створив "Книгу із зразками французької текстильної промисловості" . У цій книзі зображувалися моделі брюк , які нагадують сучасні джинси.

В Американській країні з давніх років , не існує проблем з покупкою джинсів , які підходять кожній фігурі . У торгових точках можна внести свої розмірні дані в комп'ютер , де комп'ютерна програма допомагає підібрати ідеальний фасон для кожного клієнта. За закінчення якогось часу , клієнт отримує свої індивідуальні джинси. За ціною ці джинси будуть тільки на 10 доларів більше продажної ціни . Сьогодні , стало дуже популярно купувати джинси в інтернет - магазині.

Сьогодні вважається , що Леві Страусс - це перша людина , яка змогла поєднати дешевої міцний матеріал , комфортний демократичний стиль і універсальний тон . На сьогоднішній день , найбільшим виробником одягу з джинсів у всьому світі , вважається компанія « Леві Страусс ». Річний обсяг від реалізації джинсового продукції цієї компанії , рівносильний мільярдам доларів.

Виробники джинсового продукції витрачають 2 мільйони долари на рік , на придбання пемзи . За допомогою пемзи йде обробка джинсової тканини. Камені поставляються з Туреччини , Греції та Мексики.

 
Интернет магазин globaljeans.net предлагает джинсы из турции оптом по низким ценам. 
Большой выбор джинсов разных ценовых категорий, выберите не выходя из дома. 
заказывайте здесьджинс опт
 
Заказывайте уже сейчас, быстрая доставка.
 
Просмотров: 542 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно