Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Сентябрь » 15 » ЭНДУРО HONDA XR650R
20:43
ЭНДУРО HONDA XR650R

Знайомство розпочалося з того, що ми побачили мотоцикліста, який їздив по великій трасі ФМУ на мотоциклі і підійшли познайомитися. Так вийшов невеликий тест драйв цієї моделі. 

Відразу порадувала кнопочка відключення живлення, як на дорожньому мотоциклі. Але наступним кроком почав шукати електростартер :) Наївний ... тільки кік. В принципі кік відпрацював відмінно, єдино що, я не очікував такого довгого ходу. Після кросу все таке длинноходной :) Старт і відчуття ваги мотоцикла ... У мене було навіть легке дежавю, коли я на літровому Файерблейде поїхав з друзями на річку купатися і з волі їх вибору проїхав 4 кілометра по пісочку, глибиною по зірочку ... Хонда XR650R дуже важкий мотоцикл як для активної їзди. Отже, все по порядку. Передачі переключалися еталонно і чітко показували, що передача включена і що можна рухатися далі. Передачки здалися зближені, хоча, напевно, я не до кінця адаптувався до роботи мотора. Ходова досить короткоходная і складніше справляється з відпрацюванням нерівностей. Тобто, вона справляється, але скажемо, поїхати стрімголов, як на кросі, бажання не було ніякого. Так само були складнощі з кутами нахилу мотоцикла. Вага все-таки дає про себе знати і закони фізики для мотоциклів ніхто не скасовував, тому, нахиливши сильно в повороті, я моментально отримав знесення переднього колеса, на чому всі мої експерименти на важкій техніці припинилися. Моторчик: приємний і по-хондовский відмінний, рівний набір оборотів і плавна тяга на низах. Складалося враження, що їдеш на дорожньому мотоциклі, а не на оффроад. 

Все для мотоцикла HONDA XR650R ви знайдете тут: мотоциклы Honda XR650R .
Найдоступніші ціни на запчастини відмінної якості.

Як резюме можу сказати так. Для доріг загального користування плюс дуже часті з'їзди на оффроад - відмінний компроміс. Велика максимальна швидкість на трасах і на рівних грунтових дорогах і можливість досить впевнено проїхати по бездоріжжю. Але все ж весь дуже великий як для отжигов. Я б назвав його "​​Хороший і комфортний мотоцикл для бездоріжжя".

Просмотров: 1024 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно