Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Грибной паштет
21:43
Грибной паштет

Запашний грибний паштет завжди доведеться до місця. Бутерброди з ніжним ласощами зведуть навіть найдосвідченішого гурмана і примхливої дитини. Тим більше, що побалувати себе таким паштетом простіше простого. Гриби завжди можна купити в магазині або у грибників і буквально за півгодини приготувати вдома це ситне блюдо.
Гриби вважаються досить важкою їжею, тому з них зазвичай готують паштет з різними наповнювачами - картоплею, курячим яйцем, морквою, цибулею і часником, вершками і маслом. Ці інгредієнти вигідно відтіняють смак грибів і роблять його ніжніше й приємніше.
Чи складно приготувати вдома справжній грибний паштет можна легко оцінити, якщо спробувати зробити його за рецептами, запропонованим нижче.

Смачніший та оригінальніший рецепт тут: грибной паштет.
На сайті багато добре розписаних рецептів смачних страв.

Грибний паштет по-бургундські
Ніжний паштет з вершками зі свіжих печериць і боровічков.
інгредієнти:
Печериці свіжі - 200 г.
Боровики - 200 г.
Ріпчаста цибуля - 1 - 2 шт.
Масло вершкове - 50-70 м
Часник - 3 шт.
Розмарин свіжий - 1 гілочка.
Олія - 30 мл. Сіль.
Чорний перець.
Спосіб приготування:
Дрібно нашаткувати часник і ріпчасту цибулю, порубати листочки розмарину.
Розігріти сковороду з маслом і пасерувати в ньому овочі до здобуття цибулею прозорого кольору. Зажарювати його в цьому випадку не потрібно, так як паштет в підсумку придбає специфічний присмак.
Гриби відварити цілком (краще зберігається смак) в підсоленій злегка воді і нарізати подрібніше.
Покласти в сковороду з цибулею і часником. Влити вершки і тушкувати на середньому вогні, накривши посуд кришкою.
Посолити, приправити, поперчити.
Ка гриби дійдуть до готовності, зняти сковороду з вогню і трохи остудити її вміст. Потім пюрировать занурювальним блендером.
У зроблене пюре додати вершкового масла, швидко перемішати, укрити кришкою.
Дати постояти 10 хвилин і подати з столу в тарталетках, на багеті або коржах.

Просмотров: 693 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно