Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 14 » Як набрати багато лайків на фото в Instagram
18:19
Як набрати багато лайків на фото в Instagram
Instagram є відмінним способом ділитися яскравими моментами і спогадами зі своїми друзями, близькими, і передплатниками. Якщо ви додаєте багато фотографій, але вони не набирають бажану кількість лайків, дотримуйтесь простих кроків, щоб виправити це.

1. Звісно найшвидший спосіб це замовити їх. Рекомендую робити це тут:  накрутка фолловеров instagram
Ви економите свої кошти завдяки низьким цінам, та і виконують досить оперативно.

2. Використовуйте хештег . Хештег - це простий спосіб класифікації ваших фотографій за допомогою ключових слів. Завдяки їм , інші користувачі зможуть знайти ваші фотографії , що в кінцевому рахунку збільшить кількість лайків . Чим більше хештег , тим більше переглядів буде у вашої фотографії.
Ви можете використовувати більш , ніж один хештег за один раз , щоб вичавити максимум зі своєї фотографії. Наприклад , якщо ви зробили фото своєї такси, ви можете використовувати такі хештег , як # такса , # собака , і # вихованці ( # wienerdog , # dog , # pet ) .
Для більшого ефекту , ви також можете додавати популярні хештег . Ось одні з найбільш популярних хештег : # love , # me , # cute , # friday і # coffee (і їх аналоги російською мовою) .
Ви також можете звернутися до списку найпопулярніших хештег на даний момент , і використовувати їх. Але врахуйте , що в такому випадку ваша фотографія може загубитися в тисячах інших .

3. Застосовуйте фільтри до фото. Це означає користуватися різними додатками для редагування фото з ​​застосуванням різних ефектів. Early-bird, X-Proll, і Valencia є одними з найбільш популярних фільтрів, що додають вашій фото унікальний вид. 
Ви також можете користуватися додатками на телефоні, щоб надати фото особливий вид. Це можуть бути Camera +, Pro HDR, Snapseed, Pixlr-o-matic, які зроблять ваші фото більш привабливими.

4. Додавайте правильні фотографії. У більшості випадку , люди додають все , що приходить їм у голову , починаючи з їх обіду або кішки, і закінчуючи порожніми пивними пляшками. Якщо ви хочете мати більше лайків , думайте про Instagram , як про свою особисту галереї . Виходячи з цього , додавайте тільки найкращі фото . Чим вище їх якість , тим більше шансів , що ви отримаєте більше лайків . Ось кілька категорій фото , які подобаються більшості людей :
Особисті фото , які демонструють вас з відомими людьми , вашими друзями або близькими. Для кожної категорії , вибирайте тільки найкращі фото .
Унікальні фото . Люди оцінять ваше фото , якщо в ньому є щось , що вони бачать вперше.
Фото ваших вихованців. Усього кілька фото ваших цуценят або кошенят гарантовано принесуть вам лайки . Нехай на фото ваш вихованець робить щось незвичайне.
Не зловживайте додаванням фото з ​​їжею. Дуже багато людей робить це , тому додайте такі, якщо їжа дійсно унікальна.
Комбінуйте кілька фото в одне , користуючись спеціальними додатками , наприклад Diptic . Люди найімовірніше оцінять ваше фото , якщо воно буде складатися з декількох знімків. Ви можете помістити в нього чотири схожих знімка , або показати подія або поїздку з різних сторін
Просмотров: 2522 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно