Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Як накачати біцепс
22:53
Як накачати біцепс
Якщо ви хочете мати масивні , м'язисті і рельєфні руки , тоді у вас є привід для радості - у цій статті ми розповімо , як накачати біцепси рук. Коли ми чуємо «качати м'язи » , то відразу думаємо про біцепси . Напружений до межі накачаний біцепс викликає бурю захоплення і здивування . Багато учасників змагань з пауерліфтингу приділяють мало уваги побудові виразного рельєфного біцепса , орієнтуючись більше на силові показники м'язів , на відміну від бодібілдингу , де вкрай важливо мати пропорційне статура. Зізнайтеся , навіть якщо ви ніколи не опинитеся на сцені , ви все одно хочете збільшити свої руки. Навіщо мати міцну груди і широку спину , якщо ваші руки нагадують локшину ? Пора дізнатися , як накачати великий біцепс.

Спортивне харчування значно пришвидшить результат, придбати його можна тут: http://fitness-master.com.ua/artikles/sportivnoe-pitanie-v-ukraine/sportivnoe-pitanie-dnepropetrovsk 

На тренування цієї досить наполегливої ​​частини тіла йдуть години занять з кров'ю , потом і сльозами , в той час як фотографії легендарних бодібілдерів вселяють нам , що слід ще трохи натиснути , щоб домогтися успіху.

Проте найбільша помилка, що допускається в тренажерному залі , - це перетренированность , і найчастіше така ситуація спостерігається при тренуванні біцепсів . Спортсмени працюють годинами , сет за сетом виконуючи підйоми гантелей і штанги , займаючись на тренажерах , щоб досягти своїх цілей і таки накачати вперті біцепси. Багато хто з цих вправ використовуються необдумано - в кращому випадку це марна трата часу і сил. Програми формуються без роздумів і стратегій в одній лише надії, що м'язи будуть розвиватися. Ми дамо вам уявлення про те , що потрібно для створення вражаючих рук. Вибір вправ , схеми повторень , регулювання обсягів роботи , порядок виконання і перерви на відпочинок мають величезний вплив на результати.
Просмотров: 811 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно