Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 19 » Як омолодити шкіру рук?
15:29
Як омолодити шкіру рук?
Наші трудівниці ... Це вираз найбільше підходить нашим ручкам. Вони і прибирають , і пишуть , і перуть , і готують , і пиляють , і носять ... Коротше , важко собі уявити справа, яку можна виконати без них , ну , хіба що можна поговорити без них , та й то - емоційні люди не можуть розмовляти без жестикуляції руками ... 

Частенько ми ними користуємося , а доглядаємо лише тоді , коли є якісь видимі проблеми , або тоді , коли питання , як омолодити шкіру рук , стає актуальним. А адже оберігати і захищати шкіру рук куди легше , ніж потім її лікувати і відновлювати. Для того щоб захистити руки від шкідливого впливу навколишнього середовища (наприклад , при збиранні) , необхідно користуватися захисними рукавичками. Це найкраще захисний засіб і при роботі з землею.

Можна придбати апарат ELOS для омолодження шкіри тут: elos
Має багато призначень, при чому не дорогий.


 Регулярне використання кремів сприяє тому , щоб шкіра рук довше залишалася м'якою і пружною. Користуватися кремом треба після кожного миття і обов'язково перед сном. Багато хто з нас звикли втирати в шкіру крем рухами, неначе ми намилюємо руки. Це не зовсім правильно . Крем треба втирати , починаючи від кінчиків пальців , плавно пересуваючись до зап'ястя .

Найлегший спосіб омолодити шкіру рук і позбутися від ранок і сухості - скористатися розсолом від квашеної капусти. Так як квашена капуста є у нас практично національною стравою , знайти її зовсім не складно , та й приготувати можна самостійно. Нагрійте розсіл від квашеної капусти до температури , в якій комфортно тримати руки. Опустіть ручки в рідину на 15 хвилин. Якщо на руках є маленькі тріщинки або порізи , то спочатку ви відчуєте легке пощипування . А до кінця процедури пощипування буде вже приємним ... Зате завдяки вітаміну С, що знаходиться в капустяних листах , ручки стануть гладкі як у немовляти , а кислота успішно розправиться з усіма мікробами і бактеріями ...

Прекрасним засобом для омолодження шкіри рук є парафінові ванночки. Чомусь мало хто користується цим перевіреним способом омолодження рук. А для того щоб ручки були красивими і не видавали ваш вік, треба робити парафінові ванночки не рідше ніж раз на тиждень. Не забудьте, що знятий з шкіри парафін - це витратний матеріал і використовувати його вдруге не можна. 


Автор статті: Аліса Гришко 

Просмотров: 513 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно