Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 25 » Як організувати випускний вечір?
18:27
Як організувати випускний вечір?

От і все ... сама чудова і безтурботна пора нашого життя , про яку ми завжди будемо згадувати з теплом і розчуленням , позаду.

Так, на жаль , все коли-небудь закінчується , залишаються тільки фотки в альбомі і теплі спогади. Причому абсолютно не важливо - добре ми вчилися чи погано , школа була нашим будинком , місцем, де ми знайшли своїх друзів , свою першу любов , місцем , з яким пов'язано так багато відкриттів ... Ми завжди будемо пам'ятати ці натерті мастикою підлоги коридорів і вестибюлів , довгоочікуваний дзвінок , після якого зриваєшся з місця і біжиш назустріч пригодам і , звичайно ж , ми завжди будемо пам'ятати своїх вчителів . Ми стали старше , пройшли цілий етап свого життя , здали всі шкільні іспити і треба це справа якось відзначити. Ось для цього і придумали Випускний Вечір .

Не важливо , хто береться за організацію випускного , батьки , класний керівник або ж перебувають масовики - витівники серед випускників (все-таки великі вже , можуть і самі все організувати ) , головне - підготувати свято так , щоб він запам'ятався назавжди і залишився в наших серцях як гідне прощання з рідною школою і класом.

Замовляйте випускний вечір тут: выпускной вечер 
Отримайте найкращі спогади та медіа матеріали.

Хтось плаче і не вірить , що він закінчив школу , і що вже ніколи не доведеться тягнутися з портфелем до першого уроку , хтось танцює і радіє від цих же думок , у всіх реакція на закінчення школи протікає індивідуально , але от дні до шкільного випускного вечора вважають абсолютно все , навіть батьки. Щоб їхні діти були самими-самими , мами вже за кілька місяців починають бігати по магазинах у пошуках кращих костюмів і суконь. Але , на жаль , про програму випускного вечора , найчастіше , всі починають замислюватися тільки в самий останній момент. Через це більшість випускних вечорів протікає досить стандартно , нудно і серенько , більше мимохідь на звичайне застілля . Щоб цього уникнути , слід вчасно потурбуватися про розвиток подій на своєму випускному вечорі .


 

Просмотров: 880 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно