Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 11 » Як позбутися від щурів в будинку
22:42
Як позбутися від щурів в будинку

Способи ефективного позбавлення від щурів в будинку

Методів боротьби з гризунами досить багато. Використання того чи іншого способу визначається багатьма факторами: доступністю способу , безпекою , масштабом щурячого нашестя , термінами , призначенням приміщення . Ми вже розповідали про те , як позбутися мишей , але з пацюками боротися набагато складніше. Існують наступні групи методів боротьби з пацюками в житлових приміщеннях:

Я рекомендую вам перейти на сайт: http://grizun-off.ru
Тут є вся необхідна інформація по знищенню не тільки щурів, 
вле й усіх можливих шкідників. Все що необхідно також можна купити одразу на сайті.
Рекомендую всім.

1 . Народні методи позбавлення від щурів в будинку.

Почнемо з найбільш доступних , народних методів позбавлення від щурів в будинку. До цих способів відносяться кіт - щуролов , суміші з борошна і гіпсу або негашеного вапна і цукру , використання золи. Кіт або кішка гарні в сільській місцевості , а от для міської квартири або виробничого приміщення навряд чи підійдуть. У зв'язку з цим раціонально використовувати золу , яка має лужне середовище і дратує лапки і мордочку щурів , що призводить до міграції останніх до сусіда або ще далі. Для цього в місцях проживання гризунів , закладки продуктів на зберігання та інших місцях розсипають золу з розрахунку відро на 5 квадратних метрів.

Можна також використовувати суміш борошна і гіпсу. В одну миску насипають таку суміш , а в іншу воду , з якої щур нап'ється , наївшись приманки. Гіпс застигне всередині гризуна , і він загине. Варіацією способу є використання негашеного вапна і цукру.

2 . Механічні методи боротьби з пацюками.

До механічних методів боротьби з пацюками відносяться крисоловкі , мишоловки , клейові капкани і різні пастки з підручних матеріалів. Ефективність їх давно відома, проте при масове нашестя вони малоефективні. Розумні тварини швидко вчаться обходити їх стороною або попросту безпечно красти приманку . (Див. також : Як позбутися гризунів)

3 . Хімічні методи позбавлення від щурів.

Вони припускають використання різних отрут. Сучасні отрути від щурів більш ефективні, ніж це було років 10-15 тому. Як правило , вони використовуються або в суміші з приманкою , або розпорошуються в місцях проживання гризунів . В останньому випадку отрута попадає на лапки і хутро щурів , після чого неминуче виявляється в організмі тварин , т.к. гризуни постійно себе вилизують . Використання отрут є досить ефективним методом , але при необережному застосуванні небезпечним. Пунктуальне проходження інструкції в цьому випадку обов'язково .

4 . Ультразвукове відлякування .

Даний метод за допомогою спеціальних приладів не знищує щурів , а змушує їх залишити уподобані місця. Метод дуже ефективний і безпечний для людини , так як електромагнітні імпульси впливають тільки на гризунів. Проте , щури нерідко встигають адаптуватися до впливу або ж просто повертаються через деякий час після вимкнення приладу .

Щури , як і більшість інших гризунів , розмножуються досить швидко , у зв'язку з чим потрібно позбутися від цих шкідників якомога швидше. Один з вищевикладених способів боротьби з пацюками , безсумнівно , допоможе очистити ваш будинок від цих небезпечних для здоров'я людини тварин.

Просмотров: 635 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно