Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Август » 28 » Як познайомитися з хлопцем в Інтернеті
10:53
Як познайомитися з хлопцем в Інтернеті

Якщо в минулі століття дівчині було непристойно робити перші кроки назустріч хлопцеві, якщо раніше дівчата стояли в сторонці і лише стріляли очицями в сторону вподобаного хлопця, то сучасний світ являє зовсім іншу картину. Все частіше можна помітити дівчину, що робить перші кроки назустріч хлопцеві. Дівчата перестали боятися засуджують поглядів і шепоту в їх сторону. 


Однак не кожна дівчина зможе безсоромно познайомитися з вподобаним хлопцем в реальності. Зовсім інша справа - знайомства в Інтернеті! Тут вже ви не станете червоніти, нервувати, переступав з ноги на ногу. Але пам'ятайте, що і ви не побачите реакції хлопця на вас. Якщо для вас це не має значення, сміливо починайте знайомитися через Інтернет. 

Для того щоб підібрати підходящу для вас кандидатуру, вам належить зробити кілька кроків. 

По-перше, виберіть зручний і цікавий вам сайт знакомств. Таких у даний час існує чимало. Ви можете вибрати сайт по дизайну, по підбору молодих людей і так далі. Реєструватися ви можете на необмеженій кількості сайтів. Головне, не заплутатися потім в тому, кому і що ви пишете. Гарний сайт знайомств ви знайдете тут.

Після вибору сайтів вам належить пройти процедуру реєстрації. При заповненні анкети не обов'язково вказувати справжні ім'я та прізвище, як і не обов'язково писати свій номер телефону. Цю інформацію ви можете відкрити пізніше вподобаному кандидату. 

Одним з основних пунктів реєстрації є додавання фотографії. Ось тут вам доведеться потрудитися і вибрати ваше найкраще фото. Адже воно буде «обличчям» вашої анкети і привертати увагу протилежної статі. Ви ж пам'ятаєте про те, що чоловік любить очима? Дуже багато чоловіків, бачачи фото красивої дівчини, навіть не читають інформацію в анкеті, а відразу поспішають подружитися і пишуть повідомлення. Вже під час спілкування вони починають наводити відомості про вас і ваші захоплення, заглядають в анкету, переглядають ваші дані. 

Для того щоб привернути увагу, ваше фото має відображати всі ваші достоїнства і приховувати дрібні недоліки. Чи не виставляйте фото, на якому ви виглядаєте занадто відверто. Це викличе непотрібні запитання і думки. 

Крім того, не пишіть в анкеті занадто багато відвертої інформації. У кожній дівчині повинна залишатися якась нерозгадана таємниця. 

Перші три дні ваша анкета буде залучати дуже багато людей, так як вона буде перебувати в перших рядках рейтингу. Вам почнуть надсилати повідомлення, цікавитися вами. На перших порах відповідайте на повідомлення всіх користувачів, а з часом відсіється непотрібних, нецікавих вам людей. 

Багато дівчат першою справою дивляться на фото і вирішують, чи варто спілкуватися з цією молодою людиною. Але при цьому забувають, що рідкісні хлопці люблять фотографуватися і позувати перед фотоапаратом. Тому викладають одну з кращих, на їх погляд, фотографій. До того ж манера спілкування не залежить від зовнішності. Можливо, ця людина підкорить вас своїм почуттям гумору! 

Спілкуючись з молодими людьми, будьте собою, не грубите, не зліться. Якщо хтось вам не подобається, просто перестаньте спілкуватися, а не лайтеся з ним. Раптом він виявиться знайомим вашого майбутнього обранця! 

Задавайте багато різних і цікавих питань. Постарайтеся зацікавити хлопця, який вам сподобався, цікавою бесідою. Пізніше обміняйтеся номерами. Продовжуйте спілкування по телефону, а потім вже можна зустрітися в реальності. 

Крім того, що хлопці самі знаходитимуть вашу анкету і намагатися подружитися з вами, ви можете самостійно шукати свого принца. За яким принципом - ваша воля! Може бути, за віком або за певним імені, а може, по зовнішності або сфері діяльності ... 

Удачі вам в пошуку!

Просмотров: 541 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно