Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Май » 6 » Як правильно вибрати чоловічу сумку
10:20
Як правильно вибрати чоловічу сумку

Зараз чоловічі сумки через плече є відносно новим, але вже набрали більшу популярність аксесуаром. У недавньому минулому сумка розглядалася виключно як жіночий аксесуар, але з розвитком чоловічої моди в останні роки сумки перестають бути атрибутом лише прекрасної половини. Сьогодні досить багато чоловіків, які носять стильні і модні сумки, при цьому розуміючи важливість цього аксесуара у формуванні іміджу та стилю.

Раніше у чоловіка був досить убогий вибір чоловічих сумок. Це була або спортивна сумка або рюкзак для тренувань, або класичний портфель. Але сьогодні, чоловічі сумки еволюціонували разом з модою, і у чоловіків з'явилася можливість вибирати сумку у відповідності зі своїм смаком, стилем та статусом. Вони представлені у всіляких кольорах, розмірах, формах і матеріалах. Ви можете вибрати сумку через плече преміум класу або просту і недорогу модель, але все одно в результаті ви отримаєте дуже корисну і незамінну річ. Жінки носять всі свої речі в сумочці, а що ж повинні робити чоловіки? Розкладати речі по кишенях? Але, по-перше, чоловік з повними відстовбурченими кишенями виглядає безглуздо, а по-друге це незручно і небезпечно. Так що, якщо ви сучасний, практичний чоловік, який дбає про свій імідж, то ви зобов'язані мати гідну сумку. Замовляйте справжню сумку-кобуру тут: Сумка барсетка для прихованого носіння ПМ купити.

Так як же вибрати ідеальну чоловічу сумку? Поради, наведені нижче, виявляться корисними при виборі сумки.

Вибирайте сумку простої форми і добре структуровану всередині. Прямий крій сумки краще всього підходить для чоловіків. Намагайтеся уникати великої кількості округлих форм і зайвої химерності. Чорний і коричневий кольори найбільш підходять для чоловічої сумки. 
Сумка месенджер повинна бути такого розміру, що б вміщувати як мінімум, планшет або КПК. Мініатюрні сумки, часто виглядають жіночно на чоловікові і при цьому володіють обмеженою функціональністю. 
 Зверніть увагу на фурнітуру. Застібка повинна бути зручною у користуванні. Всі кріплення ручок, карабіни та блискавки повинні бути виготовлені з якісних матеріалів.

Перед покупкою сумки порахуйте кількість відділень і кишень.

Подумайте, чи достатньо місця для всіх речей, які ви плануєте в ній носити. Ключі, документи, телефон, планшет, портмоне, пачка сигарет і т. п. повинні без проблем поміститися у вашій майбутній сумці. Пам'ятайте, що сумка повинна виглядати не тільки стильно, вона повинна служити своєї основної мети ― для перенесення речей.

Шкіряні сумки, як правило, найбільш надійні і довговічні. Вони підійдуть практично до будь-якого вбрання і підкреслять ваш статус. На сьогоднішній день існує велика кількість способів обробки шкіри і кожен знайде для себе щось до душі. Від шахових візерунків і перфорації до класичної зернистої поверхні. 

Якщо ви не звикли носити річ більше одного сезону і вам вони швидко набридають, то варто звернути увагу на чоловічі сумки зі штучної шкіри. На сьогоднішній день вони представлені у всіляких формах, моделях і розмірах. А сучасні технології виробництва дозволяють добитися високої якості замінника шкіри, який часом не відрізнити від натуральної.

Текстильні сумки добре підійдуть людям робітничих професій, так як. вони зносостійкі, функціональні і добре піддаються очищенню. 
Якщо ви купуєте дизайнерську сумку, уникайте великої кількості логотипів бренду на ній. Простий дизайн завжди кращий і справжні топ-дизайнери знають це!

І останній простий рада при виборі чоловічої сумки. Якщо ви сумніваєтеся, яку модель вибрати, вибирайте максимально просту і лаконічну і не помилитеся.

Просмотров: 584 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно