Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 25 » Як правильно вибрати карнавальний костюм для дитини?
15:09
Як правильно вибрати карнавальний костюм для дитини?

Для дитини костюмоване свято - це справжній вибух емоцій. До цієї події зазвичай починають готуватися заздалегідь, найчастіше - за кілька тижнів або навіть місяців. І це приємне очікування, радісні клопоти складають чималу частину від загального враження від свята.

Раніше батькам доводилося проявляти чудеса кмітливості і умелости, придумуючи і створюючи костюми з підручних матеріалів. Готові варіанти нарядів у продажу були, але асортимент їх був невеликий. Тому на ранках групками понуро штовхалися однакові сніжинки і зайчики, інші діти хизувалися «дизайнерських» одязі з фіранок і старих маминих нарядів.

Для сучасних дітей не існує таких жорстких рамок і умов. У магазинах багато чудових нарядів і для дівчаток, і для хлопчиків. Можна купити маскарадні костюми недорого і без шкоди сімейному бюджету, наприклад на сайті kigurumi-style.com.ua. Головна проблема, перед якою стоять батьки - це вибір вбрання.

Особливості вибору костюма разом з дитиною

Нерідко дорослі стикаються з тим, що дбайливо придбаний наряд малюк відкидає. Йому не подобається колір, матеріал костюма або навіть вибраний образ. У сучасних дітей добре розвинене почуття смаку, вони хочуть бути індивідуальностями у всьому і бажають, щоб з їх думкою рахувалися. Цим можна користуватися, перетворюючи процес підготовки до свята в захоплюючу спільне заняття.

Якщо дитина вже досить доросла (школяр), то можна спочатку провести опитування. Потрібно уточнити, ким би він хотів бути на святі? Є у нього вже якісь пропозиції і побажання? Які костюми планують надягати однокласники? Що радить вчителька? Часто вже на цьому етапі з'являється один або кілька напрямків для пошуку ідеального наряду.

Паралельно варто самостійно врахувати тенденції дитячої моди. Наприклад, костюми звірів у школярів вже не котируються. Як правило, у хлопчиків найбільше популярні супергерої і персонажі мультфільмів. У дівчаток - принцеси і також мультиплікаційні персонажі.

Другий етап - це безпосередньо вивчення пропозицій. Він же є першим, якщо дитина занадто малий або у нього немає досвіду в підборі для себе одяг для свят. Батькам варто заздалегідь підшукати хороший магазин карнавальних костюмів, щоб згодом з дитиною вивчати цікаві варіанти.

Вибравши відповідний розділ на сайті, можна приступити до спільного вивчення асортименту. Як правило, популярні образи можуть бути представлені десятком костюмів. Можна переглядати всі наряди поспіль або вивчати ті, які створені для певного персонажа. Зазвичай в інтернет-магазинах карнавальні костюми для дівчаток представлені сукні принцес, героїв мультфільмів, фей. Це найбільш популярні образи. У комплекті з деякими йдуть і додаткова атрибутика - чарівні палички, крила та навіть перуки. Для хлопчиків інтернет-магазини в широкому асортименті пропонують розкішні костюми піратів, принців, гусар, лицарів, супергероїв.

Потрібно дати дитині можливість самостійно вибрати модель наряду, колір і т. д. Для нього це не тільки захоплююча гра, але і важливий момент дорослішання і прийняття самостійних рішень. Асортимент спеціалізованих магазинів карнавальної одягу так широкий, що підібрати варіант, який влаштовує і батьків, і дитини, не складе труднощів. Ні в якому разі не можна змушувати малюка одягати той костюм, який йому не подобається. Чи наполегливо пропонувати той спосіб, який дитина не сприймає. Нехай вибере собі вбрання і сам відчуває себе справжнім королем урочистості в найкращому на його думку костюмі.

Просмотров: 521 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно