Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 6 » Як правильно вибрати зимові шини
20:36
Як правильно вибрати зимові шини

Завдяки цій короткій статті, Ви відкриєте для себе нові знання для підготовки автомобіля до експлуатації в зимовий період. Ви, ймовірно, знаєте, що це дуже відповідальний і важливий процес. І Ви, очевидно, вже обізнані, що найголовнішим аспектом такої підготовки є установка зимових шин.

Всім відомо, що в даний час на ринку подібних товарів представлена велика різноманітність даної продукції від всесвітньо відомих брендів до менш дорогих шин, де необхідно враховувати цілий ряд специфічних особливостей. І, зрозуміло, ви чули, коли власники транспортних засобів вважають неактуальним заміну всесезонних шин на зимові їх аналоги чи задовольняються гумою колишньої в експлуатації досить тривалий час.

Ці судження безумовно помилкові, так як не можна заперечувати той факт, що саме від стану шин взимку залежить не тільки рівень комфорту при експлуатації автомобіля, але і ступінь Вашої безпеки, маневреності і економічності. А так як у ваші плани входить використання автомобіля в холодну пору року, то установка зимових шин це природна необхідність.

А тепер нам би хотілося допомогти Вам відповісти на цілий ряд питань, пов'язаних з оптимальним вибором з усього різноманіття в придбанні шин, способами їх правильної експлуатації і зберігання, а також періодом, підходящим для переходу з одного виду шин на інший. І як тільки Ви усвідомлюєте цю інформацію, то Ви почнете отримувати більше задоволення від вибору і як наслідок купівлі шин.

Замовити зимові шини дешевше можна тут: купить зимние шины Киев.

Крок за кроком, розглядаючи ці питання більш детально, відразу слід зазначити, що зимові шини можна встановлювати на автомобіль при досягненні значення температури навколишнього повітря 7 градусів вище нуля та нижче, головне встигнути виконати процес заміни до приходу стійких морозів та ожеледиці.


Як тільки Ви замислюєтеся про вибір зимових шин для вашого автомобіля, то Вам слід враховувати той факт, що всі подібні вироби поділяються на два типи: шини, призначені виключно для експлуатації на асфальтних покриттях і спеціальні зимові шини, призначені для пересування по зледенілих, засніжених і грунтових дорогах, де найчастіше такі вироби мають набагато меншою твердістю.
Тепер Ви починаєте розуміти, чому свій вибір слід обґрунтовувати режимом експлуатації транспортного засобу. Так як за зчеплення колеса з дорогою відповідає такий важливий параметр як твердість шини, то слід звернути особливу увагу на те, що м'які шини або гума з липучками ефективно експлуатуються в міському режимі, а для пересіченій місцевості краще підійдуть шиповані шини.

Просмотров: 505 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно