Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 6 » Як розкрутити свій сайт самостійно?
23:10
Як розкрутити свій сайт самостійно?

Як розкрутити свій сайт самостійно

Доброго часу доби , шановні читачі!

Ви не знаєте , що робити , щоб розкрутити свій власний сайт самостійно? Не хочете платити стороннім особам , але й у власних силах упевнені не до кінця? Хочете отримати кілька простих і дійсно корисних порад замість того , щоб читати безглузду рекламу чергового "чарівного" курсу? Якщо так - Ви зайшли за адресою.

Дана стаття повністю присвячена відповіді на питання - як розкрутити свій власний сайт самостійно? І нехай я , її автор , не фахівець в області SEO -оптимізації , однак ТИЦ і PR мого сайту переступили нульовий рубіж менш , ніж через дев'ять місяців після його запуску - на мою думку , досить гідний результат! Я пишу цю статтю для того , щоб поділитися з Вами накопиченим досвідом і дати кілька порад , які можуть виявитися корисними для Вас . Тому якщо ви дійсно хочете знати , як розкрутити сайт самостійно - влаштовуйтеся зручніше і читайте уважно , щоб краще вникнути в зміст викладеного нижче.

Що ж означає фраза - розкрутити сайт ? " Розкрутити " сайт - це означає залучити на нього відвідувачів , або отримати трафік. Однак до розкручування можна сміливо віднести і отримання ТІЦ і PR. Про все це ми поведемо мову нижче.

Для початку слід більш детально поговорити про трафік , або тих людях , які відвідуватимуть Ваш сайт і приносити вам дохід , а також про методи їх залучення. Найкращим трафіком вважається той , який отримано від пошукових систем (ПС) . Механізм його отримання досить простий: всі пошукові системи періодично перевіряють простори мережі на предмет появи нових сайтів і перевірки вже існуючих на наявність оновлень. Виявивши новий сайт , пошуковик заносить його до себе в базу і після цього готовий видавати його у відповідь на запит користувача ; при цьому система видає в першу чергу ті сторінки , які релевантні ( близькі ) до введеному запиту ( пошуковій фразі ) . Наприклад , у відповідь на запит " нові ноутбуки " Яндекс (або будь-який інший пошуковик ) видасть Вам всі сторінки , на яких є текст про нові ноутбуки . При цьому нагорі , " в ТОПі " , будуть знаходитися ті сайти , на які посилається багато інших ресурсів по даному запиту : тобто якщо на сторінку , присвячену новим ноутбукам (наприклад , www.novie - noutbooki.ru ) існує багато посилань з анкором ( анкор - це це текст гіперпосилання , який використовується для просування якої-небудь сторінки по певному запиту . у нашому прикладі анкор може мати вигляд " Купити нові ноутбуки дешево " ) , який містить в собі текст посилання " нові ноутбуки " , ця сторінка буде виводитися в ТОП всіма пошуковими системами . Таким чином , ви можете розкрутити сайт самостійно і залучити на свій ресурс цільову аудиторію , просуваючи його на перші місця в пошуковій видачі. Не варто забувати , що на отримання трафіку впливає такий фактор , як унікальність контенту (тексту ) Вашого сайту.

Для отримання першого цільового трафіку я можу порадити Вам використовувати декілька корисних систем . У першу чергу - це система 1ps , яка ідеально підходить для самостійної розкрутки сайту , про який ще ніхто не знає. Система зареєструє Ваш ресурс в більш , ніж 10 000 каталогах - таким чином , Ви отримаєте близько десяти тисяч посилань на свій сайт буквально за кілька днів , віддавши за це пару тисяч рублів. Система 1ps вже давно зайняла своє місце на ринку , я частенько вдаюся до її допомоги .

Зареєстрували ресурс в каталогах ? Вітаю: початок тому , щоб розкрутити сайт самостійно , належить. Вже через невеликий час після реєстрації Ви почнете отримувати перший цільовий трафік , який буде рости в міру індексування посилань на Ваш сайт. Зареєстровані в каталогах системи 1ps сторінки вашого сайту займуть деякі позиції по низькочастотних запитах . Однак для того , щоб розкрутити сайт , цього недостатньо - за допомогою цієї системи Ви зможете залучити на свій ресурс не більше 50-100 чоловік на добу. Для подальшого зростання трафіку потрібно просувати сторінки сайту по окремих пошуковим запитам (так , згадану в минулому прикладі сторінку про нові ноутбуки потрібно просувати анкором " нові ноутбуки " ) . Просунувши сайт в ТОП пошуковика по даному запиту , Ви зможете отримати набагато більше цільового трафіку.

Так що , якщо Ви вирішили дійсно добре розкрутити сайт самостійно , наступний пункт призначення - система Rookee , за допомогою якої Ви зможете купувати посилання з інших сайтів для просування сторінок в пошукових системах . Rookee - це хороший сервіс , який підтримує автоматичну закупівлю посилань по заданих стратегіям . Крім того , система має безліч безкоштовних сервісів для аналізу як сайту цілком , так і кожної його окремої сторінки . Rookee надає можливість релевантного підбору ключових фраз до Ваших сторінкам , а також забезпечує показ позицій за обраними або просуваються запитам . Користуватися сервісом дуже просто - Ви переказуєте гроші , налаштовуєте автозакупку і спостерігаєте , як піднімаються Ваші позиції . Сервіс Rookee ідеально підходить для тих , хто захотів розкрутити свій сайт самостійно , але не має в цій справі великого досвіду - та й сам я використовую його у своїй роботі.

Інший сервіс по закупівлі посилань , який я можу порадити - це Sape. На відміну від Rookee , цей сервіс має більш гнучкі налаштування для закупівлі посилань і теж є відмінним помічником для того , хто захотів розкрутити свій сайт самостійно. Функцій у даного сервісу дуже багато , головні з них - це вибір майданчиків за заданими критеріями , пошук сторінок , з яких буде купуватися посилання , з таким же описом , як і на Вашій сторінці , точний підбір тематики та інше. Крім того , в майбутньому Ви зможете заробляти гроші Вашим сайтом в цій же системі Sape. Після реєстрації на сервісі Вам запропонують подивитися навчальний ролик , в якому доступно і просто розказано і показано все , що Вам знадобиться.

Працюючи над просуванням свого ресурсу , не слід забувати про таке явище , як конкуренція - в ​​інтернет-просторі вона не менш поширена, ніж у реальному житті. Тому для того , щоб успішно розкрутити сайт , просунути його в ТОП і підтримати відвойовані позиції , необхідно , щоб на Ваш сайт постійно посилалися нові сайти.

І так, замовити ТИЦ ви можете тут: цит
А також розкрутити сайт швидко та дешево

Просмотров: 615 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно