Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 31 » Як швидко наростити масу?
15:37
Як швидко наростити масу?

Як швидко наростити масу? - Це питання хвилює всіх без винятку людей , які відвідують тренажерний зал. Особливо гостро вони стоять для тих , хто вперше вирішив серйозно зайнятися силовим тренінгом . Як би не здавалася з першого погляду важка задача , секрет криється всього в декількох основних правилах про те , як швидко наростити масу :

Для швидшого росту спортсмени використовують спеціальні препарати
які можна придбати тут: steroidtop.com
1 . Насамперед , станьте перед дзеркалом і визначте місця на вашому тілі , які вимагають поліпшення . Знаючи , які групи м'язів вам хотілося б збільшити , слідуйте в спортзал і працюйте над цими м'язами. Розминку краще почати зі штанги , а потім можна переключитися і на гантелі. Якщо ви віддаєте перевагу розминатися на тренажері , то краще перенести сети на тренажерах на кінець розминки.
2 . Відразу ж хочеться зауважити , що , щоб швидко наростити масу , не варто концентруватися на ізольованих вправах , так як в такому випадку ваш загальний вигляд може постраждати. Ви повинні навантажувати всі м'язи для оптимальної фізичної форми. Природно , що при цьому необхідно чітко дотримуватися техніки вправи.
3 . Необхідно використовувати вільні ваги у всіх важких сетах , щоб наростити масу. Справа в тому , що деякі тренажери оманливе здаються ефективними через досить малої навантаження. Однак у них є мінус , так як вони не дають вам великої маси і не прокачують так допоміжні м'язи , як це роблять вільні ваги .
4 . Після досягнення певного результату вам може знадобитися зміна вправи для певної групи м'язів. Це пов'язано з тим , що ви помітили падаючу динаміку зростання , і заміна вправи повинна допомогти вам відновити позитивні тенденції в наборі оптимальної форми. Зазвичай при такому розкладі переходять на більш ізольовані вправи.
5 . Намагайтеся уникати травм. Існує деякі види вправ , при яких ризик травматизму особливо великий. До них відносяться присідання й жими на лаві та інші. У бодібілдингу завжди можна знайти більш безпечне вправу , ніж те , яке приведе вас до лікарняного ліжка або пропуску занять.

6 . Щоб швидко наростити масу , дотримуйтеся оптимальної кількості сетів , які становлять близько 16-20 на одну групу м'язів. Це правило проектується на всі випадки . Багато хто прагне робити по 4-5 різних вправ на одну групу м'язів , проте загальна кількість сетів завжди повинно бути не більше 20 . Є варіанти , коли м'яз можна навантажити всього 1-2 способами. У цьому випадку кількість сетів має бути по 8-10 для кожного з двох вправ або всі 16-20 для єдиного.
7 . Необхідно періодично перевіряти свою силу , використовуючи 1-2 повторення з граничним вагою. Проте в деяких таких випадках вам необхідна підстраховка у вигляді асистента або товариша . Це стосується , наприклад , жиму лежачи на горизонтальній лаві . І ще одна порада : не можна переходити відразу до граничного вазі. Навантаження необхідно збільшувати поступово , щоб організм до неї звик. Намагайтеся взяти проміжний вага від 3 до 5 разів , а вже потім переходите до максимальних обтяженням .
8 . Постарайтеся визначити для себе оптимальну кількість повторень. Рекомендоване число - 10 . Якщо ви хочете наростити масу , то найкраще робити 10 повторень з відповідним навантаженням .
9 . Як швидко наростити масу ми визначилися , однак варто сказати кілька слів про харчування для даного випадку . Вам необхідно споживати велику кількість білка. Оптимальним варіантом буде для вас червоне м'ясо , яке містить білки для росту ваших м'язів , жири для захисту та інші складові , які допоможуть вам відновити запас сил.

Просмотров: 633 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно