Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Март » 13 » Як стати волонтером
23:55
Як стати волонтером

Волонтером УЄФА може стати фізична особа, яка не на комерційній основі долучається до організації чемпіонату, допомагаючи в роботі з проведення Євро 2012. Волонтери не отримують за свою роботу гроші, вони отримують лише безцінний досвід.

На вимогу ЕФС, на період проведення чемпіонату потрібно залучити приблизно п'ять тисяч українців і поляків. Вимоги до волонтерів 2012 дещо змінені, якщо порівнювати з 2008 роком. По-перше, запуск проекту запланований за рік до початку чемпіонату. Волонтерів набирали за рік до Євро. Їх роботу використовували у відбіркових турах.

Помічники Євро 2012 проходять п'ять турів. У процесі визначення можуть брати участь усі повнолітні громадяни України та інших країн світу. Для того щоб стати волонтером УЄФА потрібно виконати наступні дії:

— подати заявку на сайті УЄФА;

— пройти співбесіду в місті, що прийматиме гостей Євро;

— далі заявку потенційного волонтера приймуть або відхилять;

— з обраним претендентом підписують договір і діяльності волонтера;

— з волонтером проводитися інструктаж і йому видається уніформа;

— початок роботи волонтера.

Читайте також: Светлана Зварич.

Волонтери працюють позмінно, приблизно по 7-8 годин на день. Але, загальна кількість робочих годин і днів, визначається в залежності від виконуваних обов'язків. Всі добровільні помічники повинні приступити до роботи до початку чемпіонату. За місяць до початку Євро, волонтери отримують розклад змін і план виконуваних робіт.

Волонтери УЄФА, буде одягнений у блакитну уніформу з логотипом спонсора ЧЄ. В комплект уніформи входить повна екіпірування: від шкарпеток до верхнього одягу.

УЄФА пред'являють до кандидатів в помічники, цілком виконуються вимоги:

— вік від 18 років, на момент подачі заявки;

— володіння англійською мовою на рівні вище середнього;

— щиро бажання стати волонтером і розуміння його обов'язків;

— вміння працювати в команді;

— чесність, порядність і солідарність;

— досвід роботи волонтером вітаються, але не є обов'язковою вимогою.

Діяльність волонтера УЄФА визначено двадцятьма пунктами. В основному добровольці направляються на транспортну сферу, на акредитацію чи організацію різних заходів. На це набирається близько ста осіб. Крім того волонтери контролюють доступ на стадіони, супроводжують гостей і організовують заходи для розваги глядачів перед проведенням матчів.

Волонтер повинен розуміти, що за свою роботу він не отримає грошей або квитків на матчі, йому не будуть оплачувати транспортні витрати і розміщення. Але, при цьому будуть інформувати волонтерів з інших міст про можливості проживання у приймаючих містах.

При цьому участь добровольців проекту УЄФА можна розділити на комерційне і некомерційне. В першу чергу волонтерам надають повний комплект уніформи, який по завершенню роботи залишається йому. Також всі волонтери на час чемпіонату страхуються від нещасного випадку. Кожен доброволець отримує документ, про його участь у програмі Євро 2012 та цінний подарунок. Некомерційна вигода у кожного своя. В основному це досвід і зв'язки.

Просмотров: 534 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно