Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Як вдало вибрати м'які меблі, эко мебель
01:29
Як вдало вибрати м'які меблі, эко мебель
М'які меблі є в кожному будинку - крісла , дивани , куточки. Вона повинна бути красивою , практичною і багатофункціональною. Вона радує нас своїм зовнішнім виглядом , прикрашає інтер'єр , сприяє зручності та відпочинку , забезпечує зберігання речей.

Як же правильно і вдало придбати таку м'яку меблі, які прослужать Вам не один рік , буде радувати своєю якістю , комфортом , дизайном? Про це ми поговорили з провідними фахівцями і розробили ряд простих правил вибору м'яких меблів.

Звичайно ж , завжди потрібно віддавати перевагу тільки фабричних меблів .

При виборі дивана або куточка , насамперед, необхідно визначитися з його розсувною системою .

Вибір розсувної системи

Диван -книжка був надійний і затребуваний в радянському союзі , в наш час дана модель застаріла , розроблені більш якісні системи , тому слід віддавати перевагу їм .

Серед усіх систем розкладки , фахівці рекомендують віддавати перевагу «єврокнижка » , так як вона містить мінімум механізмів , які можуть з часом вийти з ладу. Головним при виборі дивана системи « єврокнижка» є наповнення його спинки , воно має бути таким же , як і в посадочної частини . Крім того , за спинкою повинна бути планка , яка з'єднує підлокітники , що додає їм стійкості , а також вона перешкоджає затирання спинкою дивана шпалер , і, власне , відокремлює стіну від дивана.

Система «Дельфін» надійніша в кутовому дивані , ніж у прямому , так як у прямому дивані людина повністю лягає на висувну частину , а в кутовому - вага людини розподіляється рівномірно і на дельфін і на посадкову частину. При такій розкладці слід віддавати перевагу пружинному блоку . Також можна вибрати ламелі , якщо між ними дотримується рівномірний відстань ( 5 см).

матеріали

В ідеалі, це з екологічно чистих матеріалів, придбати такі можна тут: эко мебель
Збережіть своє здоров'я.

Не слід купувати диван або інші елементи м'яких меблів на пенополеуретане ( поролоні ) , так як він протягом двох років дає просідання .

Що ж відносно матеріалу , з якого зроблені меблі ? Так як всі дивани схожі зовні , потрібно дивитися на наповнення короба. Бажано , щоб каркас короби складався з багатошарової фанери , або з дерева але твердих порід , тобто бук , граб і т.д. ( не сосна ) .

Якщо ви тяжієте до класичного стилю і хочете диван з дерев'яними підлокітниками , віддавайте перевагу таким породам , як ясен , дуб , бук , граб . Не вибирайте вільху , так як це м'яке дерево , на ній легко поставити вм'ятину , подряпину .

Якщо на підлокітниках накладки , то вони повинні бути МДФ а не ДСП , так як МДФ - більш міцний матеріал.

Важливі також силіконові ролики , які щадять підлогу.

Вам необхідно уважно вивчити всі комплектуючі обраної моделі для оцінки її якості та надійності.
Просмотров: 1152 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно