Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 19 » Як вибрати автомобіль новачкові?
15:37
Як вибрати автомобіль новачкові?

Почнемо з самого головного . Якщо це ваша перша машина , то не варто гнатися за дорогими автомобілями і дуже потужними авто , навіть якщо ви готові за неї віддати велику суму грошей. У першу чергу потурбуйтеся про свою безпеку , поганяти панти ви зможете пізніше.
Не женіться за великими , дорогими і ненажерливими позашляховиками. На перший погляд їзда на таких машинах , здається простою , але насправді управляти джипом досить таки складно і вимагає певного стажу або додаткового навчання.

Починати стає професійним водієм найкраще на малогабаритної машині , на ній ви швидше освоїте водіння в міській суєті , припаркуватися буде на багато легше, та й викидати на бензин і запчастини грошей доведеться менше.

Перегляньте тему з надпотужними машинами тут: http://ironhorse.livejournal.com/7749.html
Цікава інформація про автомобілі.

Ще один з важливих критеріїв , яку коробку передач вибрати . Багато починаючі водії , особливо жінки , вважають за краще коробку передач автомат . Думаючи , що на ній навчиться їздити , буде простіше , але насправді добре водити машину ви зможете тільки з механічною коробкою передач , відчути автомобіль , дорогу. І тільки після того коли ви навчитеся впевнено керувати машиною , можна купувати машину з коробкою автомат .

Для новачка краще вибирати передньопривідний автомобіль . Так як керувати такою машиною особливо в «Не льотну " погоду найпростіше. В принципі зараз більшість автомобілів обладнають саме переднім приводом.

У наш час купити нову машину для багатьох українців є великою проблемою , так як ціни на них великі , а кредит у банку не кожному дають , та й процентні ставки зараз не маленькі , з цього варто звернути увагу на б / у автомобілі .

Але для вибору вживаного автомобіля потрібен тонкий підхід , щоб ця машина вам служила засобом пересування , а не ви викидали великі гроші на автозапчастини для її ремонту .

Вибирайте автомобіль вдень при добрій видимості , так як при поганому освітленні ви можете не помітити дрібні дефекти , подряпини , іржі і т.п. Також огляньте колеса. Знос гуми на них повинен бути рівномірним , якщо цього немає , то швидше за все машина була бита і кузов втратив геометрію або ходова , якщо взяти таку машину то вам доведеться викидати гроші на нову гуму досить часто.

Після огляду зовнішньої , кузовний частини переходимо під машину і ліземо під капот.

Подивіться чи не підтікають чи технологічні рідини , такі як: масло , гальмівна рідина , тосол , бензин , вода. Зверніть увагу на двигун , внутрішні стінки капота , вони повинні бути не забризкані маслом , у випадки якщо це все покрито чорним нальотом , то найвірогідніше витоку масла існують. Перевірте рівні масла , тосола , гальмівної рідини і їх якість , запитаєте , як давно все це мінялося і коли проводилося ТО.

Ретельно огляньте тосол і масло. Якщо ви виявили , що масло пузириться , а тосол з домішками емульсії , то це говорить про те , що вони змішуються. Таке буває при пробитою прокладці або після перегріву мотора , що призвело до деформації головки блоку. При огляді масла воно не повинно бути загусло і збиратися грудками , а виглядати на щупі як тонка плівка.

Перевірте всю світлову , фари , стопи , поворотники , грубку , кондиціонер , електро склопідйомники , якщо вони є , звичайно , так як їх ремонт обійдеться вам не дешево.

Одна з чимало важливих частин це ходова , щоб її перевірити потрібно загнати машину на яму і щоб оглянув її фахівець.
Обов'язково зробіть пробну поїздку , послухайте , як працює двигун , чи не чути сторонніх стукотів , не водить чи машину при гальмуванні і т.д. Врахуйте всі ці поради , щоб потім не довелося викидати багато грошей на автозапчастини для ремонту вашого авто .
На сьогоднішній день купити машину для новачка не складно. Але найголовніше потрібно пам'ятати , що який би авто ви не купили , потрібно точно дотримуватися правил дорожнього руху і ввічливо ставиться до інших водіїв .
Просмотров: 451 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно