Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Февраль » 28 » Як вибрати будівельну фірму
01:37
Як вибрати будівельну фірму

При спорудженні об'єкта нерухомості одним з найбільш важливих є грамотно зроблений вибір фірми, яка буде виконувати будівництво. Щоб повністю убезпечити себе від ризику обману недобросовісними компаніями, знадобиться дотримання багатьох певних правил.

Який перших крок варто зробити? Спочатку вам варто зібрати всі доступні дані про фірму, яка вас зараз цікавить. Питанням саме першорядної важливості можна назвати відомості про те, як довго працює ця компанія. Сама величезна неприємність тут - попастися на вудку так званих компаній-одноденок. Якщо ж фірма існує більше 3 років, то це тільки говорить про величезне досвіді в даній сфері.

Далі. Працівники будівельної фірми зобов'язані бути не сезонними, а саме постійними. В даний час будь-яка поважає себе, солідна і в той же час перспективна будівельна організація має свій особистий сайт в Мережі, на якому ви зможете завжди ознайомитися з їх ціновою політикою, а також досить докладно дізнатися про всі пропоновані послуги. На веб-сторінці таких фірм можна переглянути різні фотографії вже готової роботи, крім того будь-яка авторитетна організація може і зобов'язана надавати своїм клієнтам повну можливість також і на власні очі оцінити всі результати роботи їх працівників.

Проживаєте у Стокгольмі?! Рекомендуєм будівельну компанію: MARK OCH ANLÄGGNING STOCKHOLM.

Під час підписання угоди варто проконтролювати, щоб в наявності у них були всі необхідні документи. Які саме документи входять в цей список? Це будівельні ліцензії саме на право проведення робіт, кошториси на будматеріали, бухгалтерські баланси, аудиторські звіти, акти прийому-здачі робіт і багато інших. Договір в свою чергу сам по собі має бути простим за своєю структурою, який буде виключати різні додаткові пункти.

Просмотров: 527 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно