Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Март » 2 » Як вибрати бухгалтера
22:14
Як вибрати бухгалтера

Прибуткова робота підприємства залежить від багатьох факторів, але особливе місце тут займає бухгалтерія. Як правильно вибрати бухгалтера для вашої компанії? Кваліфікації та підготовки бухгалтера потрібно приділити особливу увагу, адже грамотний фахівець економить підприємству до 40% прибутку в рік. Насамперед, бухгалтер повинен володіти глибокими знаннями в своїй професійній області - це та оподаткування, і документообіг, уміння робити правильний бухгалтерський облік пересортиці, грамотний фахівець повинен вміти передбачити можливі проблеми і знаходити оптимальні шляхи для їх вирішення. Позитивний досвід роботи на виробництві, подібним з вашим, безумовно, бажаний.

Але однієї кваліфікації та досвіду мало. Бухгалтер повинен бути надійним людиною, адже обсяг інформації про справи провадження, якою буде оперувати бухгалтер, при бажанні можна використовувати на зло. Як правильно вибрати для компанії бухгалтера? - Насамперед, це тестування на профпридатність, далі - ретельна перевірка кандидатури - не полінуйтеся навести довідки про своє майбутнє працівника, а особливу увагу приділіть причини відходу з попереднього місця роботи.

Потрібен бухгалтер?! Тоді вам сюди: http://bfsofi.com.ua/.

Дуже часто буває так, що невеликі компанії не в змозі тримати в штаті власного фахівця і змушені вдаватися до послуг приходить бухгалтера, що не завжди дає позитивний результат. При вирішенні працювати з бухгалтером на таких умовах, насамперед дізнайтеся скільки компаній крім вашої веде цей фахівець, при великому навантаженні є ймовірність, що людина просто фізично не впорається з обсягом необхідних робіт.

Після того, як ви визначилися з вибором працівника, не залишайте його діяльність без нагляду. Вас повинно турбувати, якщо бухгалтер не задає вам ніяких питань, якщо у вас виникають питання, а бухгалтер не в змозі вам чітко відповісти на них, оперуючи при цьому необхідними документами.

Просмотров: 542 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно