Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Октябрь » 15 » Як вибрати фотоапарат
21:51
Як вибрати фотоапарат

Який фотоапарат купити? Який виробник фотоапаратів краще? І скільки повинен коштувати хороший фотоапарат? Цими питаннями неодноразово задаються користувачі, які хочуть купити нову фотокамеру. Справді, вибір фотоапарата дуже непростий, тут важливо враховувати безліч факторів, що визначають те, яким має бути ваша камера. У цій статті представлені основні принципи, на які варто покладатися при виборі фотоапарата. Вибрати фотоапарат буде набагато простіше, якщо ви будете керуватися нашими рекомендаціями. 

Як вибрати фотоапарат 

Як вибрати фотоапарат: виберіть кращий магазин 
Після того як фотоапарат обраний, необхідно знайти кращу ціну і купити його. Ще раз, відвідайте інтернет магазини і магазини фототехніки в вашому місті і виберіть той, в якому ви купите фотокамеру. Не спокушайтеся на занадто низьку вартість в інтернет магазинах, це може виявитися звичайною вивертом шахраїв.

При виборі фотоапарату зверніться сюди: самый лучший фотоаппарат Nikon.
Тут ви з легкістю зможете порівняти фотоапарати та обрати оптимальний для себе.

Як вибрати фотоапарат: купуйте фотоапарат, відповідний вашим запитам 
Однією з основних помилок при виборі фотоапарата, є покупка моделі, яка за своїми характеристиками краще, ніж потрібно фотографу. В гіршому випадку споживач може купити фотоапарат, який практично не відповідає його запитам з точки зору зйомки тих, чи інших сюжетів. Залежно від того, що ви збираєтеся фотографувати - пейзажі, портрети, диких тварин або макро, характеристики фотографічної техніки можуть бути різними. Припустимо, вам потрібен фотоапарат для зйомки дикої природи, це означає, що він повинен володіти точною системою автофокусу, великою швидкістю серійної зйомки і, бажано, мати погодний ущільнювач, що забезпечує влагонепроницаемость і ударостійкість. Якщо вам необхідний фотоапарат для звичайної сімейної зйомки, то краще вибрати камеру компактну і легку. 

Як вибрати фотоапарат: не спокушайтеся на великий дозвіл матриці 
Багато виробників вдаються до цікавого маркетинговому ходу, залучаючи покупців великою роздільною здатністю матриці фотоапарата. Кілька років тому споживачі всерйоз думали, що від кількості мегапікселів залежить якість створюваних фотографій. Насправді, великий дозвіл при маленькому фізичному розмірі матриці може тільки зіпсувати зображення, саме тому мильниці з меншим дозволом найчастіше створюють кращі фотографії, ніж компакти з великою роздільною здатністю. 

Як вибрати фотоапарат: розрізняйте фактичну і заявлену вартість
Майте на увазі, що фактична вартість фотоапарата може бути більше, ніж заявлена​​. Так як в ціні камери вказується тільки вартість корпусу, або корпуса разом з об'єктивом, але для нормальної роботи вам крім цього знадобиться карта пам'яті, запасна батарея, фільтри, штативи, зовнішні спалахи і багато інших додаткових аксесуарів. Зрозуміло, можна купувати не все відразу, але додаткові витрати при покупці фотоапарата в будь-якому випадку неминучі. 

Як вибрати фотоапарат: купуйте фотоапарати однієї марки 
Один із способів заощадити грошові кошти, при купівлі нового фотоапарата, це придбання моделей однієї марки. Всі аксесуари, зроблені під ту, чи іншу марку камери будуть сумісні з вашими новими камерами. Об'єктиви, акумулятори, спалахи, фільтри та інші аксесуари все ще будуть актуальні з новим фотоапаратом. Перехід на нову марку доставить багато клопоту і принесе зайві витрати. 

Як вибрати фотоапарат: вибирайте потрібну модель 
Багато користувачів в гонитві за гарною якістю фотографій купують дорожчі і громіздкі дзеркальні фотоапарати, піддавшись старому стереотипу про те, що тільки за допомогою дзеркальних камер можна робити гарні та якісні знімки. Насправді, сьогодні є безліч легких і зручних системних і компактних камер, які за якістю створюваних зображень не поступаються зеркалкам початкової та аматорського рівня. 

Як вибрати фотоапарат: не звертайте уваги на зум об'єктива 
Діапазон доступних фокусних відстаней в різних камерах може бути різним. При виборі фотоапарата важливо звертати увагу на те, про яке зуме йдеться - про оптичний, або цифровому. Оптичний зум говорить про можливості об'єктива, цифровий же наближає об'єкт шляхом цифрового масштабування, на шкоду якості картинки як такої. Цифровий зум просто збільшує пікселі в кадрі, через що предмет виглядати більше, але це також призводить до більш нерівному зображенню і зернистості в кадрі. Якщо ви хочете придбати фотоапарат з великим зумом, то переконаєтеся, що мова в специфікаціях йде саме про оптичний зуме. 

Як вибрати фотоапарат: читайте відгуки 
Перед покупкою того чи іншого цифрового фотоапарата обов'язково вивчіть відгуки про цю модель на різних ресурсах. Обов'язково вивчіть фотоапарат, покладаючись на кілька джерел, що б сформувати найбільш повну картину. 

  Як вибрати фотоапарат: експериментуйте і пробуйте 
Після того, як фотограф звузили коло фотоапаратів, з яких він вибиратиме, йому необхідно відправиться в магазин фототехніки і спробувати попрацювати з різними моделями. Іноді, саме від особистих відчуттів від роботи з фотоапаратом і залежить вибір майбутньої камери. Не зробивши цього, можна сильно помилитися у виборі. 

 

Просмотров: 451 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно