Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Як вибрати гаманець? мужские кошельки из кожи крокодила
22:06
Як вибрати гаманець? мужские кошельки из кожи крокодила
Найчастіше гаманець не є простим аксесуаром , у наш час гаманець - показник статусу людини. Адже кожному відомо , що аксесуари формують імідж людини. Якщо Ви заможна людина і справляєте враження на оточуючих дорогими парфумами , вишуканими годинниками від лідерів ринку , але в цей же час носите пластикові карти і купюри в гаманці зі шкірозамінника - це з легкістю зіпсує Вам імідж.

Людина має бути оригінальний в усьому , як у виборі одягу , так і у виборі аксесуарів. Сьогодні ми Вам розповімо , як правильно вибрати гаманець , який з гаманців прослужить Вам довго і зможе виділитися з натовпу « підробок ».

Вибирати гаманцы я рекомендую тут: мужские кошельки из кожи крокодила
Висока якість та низькы ціни.

ФОРМА, ФАСОН гаманця. ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ?
Серед гаманців поширеними фасонами є:

Гаманець у вигляді обкладинки з кишеньками для карт і затиском для грошей . Добре використовувати такий гаманець , коли Ви не є навмисними зберігати дрібниця ( копійки). Так само такий гаманець з легкістю поміститися як в брюках ( штанях ) так і в сумці або ж верхньому одязі . Рекомендуємо такий гаманець тим людям , які розраховуються картами або ж готівкою.
Гаманець з двома згинами , відмінно підійде для людей , які зберігають кредитні карти , візитки , і фото в своєму гаманці . Такий гаманець може бути, як з відділом для дрібниці , так і без нього.
Гаманець з кількома відділеннями для карт і купюр і з потайними кишенями. Прикладом такого гаманця може бути ось цей гаманець зі шкіри ската. При своїх щодо не великих розмірах , даний гаманець вміщає в себе багато карт і готівки . При цьому він не змінить форму ( НЕ роздується ) , як це буває з гаманцями зі шкірозамінника.
Гаманець в який гроші поміщаються без вигину . До таких гаманцях відносяться жіночі гаманці , або ж великі чоловічі портмоне. Даний вид гаманця дуже місткий , а його розмір , як правило , більше звичайного. Більш зручно його носити в сумці , так , як за часту в кишеню він не зможе поміститися.
Просмотров: 925 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно