Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 25 » Як вибрати карнавальний костюм
19:07
Як вибрати карнавальний костюм

Карнавальні костюми можуть зробити будь-яке свято незабутнім. Адже сірі будні так хочеться урізноманітнити хоча б напередодні Нового Року або Хеллоуїна. Крім того, останнім часом все частіше проводяться корпоративні вечірки змішаного типу, на які співробітники приходять разом зі своїми дітьми. В яскравих костюмах навіть незнайомі раніше діти легко стають друзями, а дорослі в такому оточенні відчувають себе менш скуто.

Де придбати карнавальне вбрання?

В країнах, де щорічні фестивалі носять масовий характер, костюми, як правило, заздалегідь шиються на замовлення або купуються в спеціалізованих магазинах. Але на пострадянському просторі такий спосіб може сильно вдарити по кишені. Крім того, пошук сценічних костюмів може затягнутися на кілька днів. Більш бюджетний варіант — інтернет-магазини. З їх допомогою можна замовити необхідний костюм, не покидаючи своєї кімнати. Крім економії коштів, такий метод ще й позитивно позначається на витрачений часом, адже не треба простоювати в пробках і чергах. Після вибору потрібного розміру і підтвердження замовлення, костюм зазвичай доставляють в протягом пари днів. Костюми можна придбати на сайті: kigurumi-style.com.ua.

Свято без зайвих витрат

Прокат карнавальних костюмів добре підійде тим, хто не любить затримуватися в одному амплуа і цінує свої гроші. У театральних майстерень і спеціалізованих магазинах надаються послуги оренди. Досить вибрати в каталозі потрібний костюм, внести передоплату і забрати товар у потрібний час. Такий варіант добре підходить і для дітей, які за рік вже виростають із старих розмірів речей.
Хорошим варіантом стане і переробка непотрібних речей за допомогою швачок з ательє. Барахло з горища в умілих руках має всі шанси знайти друге життя. Навіть старий медичний халат можна перетворити в ошатний костюм снігуроньки. Найкреативніші можуть спробувати створити свій образ своїми руками, увагу на вечірці в такому разі буде гарантовано.

Головні правила вибору карнавального костюма

При виборі сценічного одягу слід керуватися стандартними правилами: жодна з частин гардеробу не повинна сковувати рухи, натирати шкіру або заподіювати який-небудь дискомфорт. Якщо є можливість вибору, краще звернути увагу на натуральні тканини, синтетика викликає більше алергічних реакцій. Крім того, костюм повинен бути досить міцним, щоб витримати випробування конкурсами, майже завжди проводяться на тематичних вечірках.

Просмотров: 550 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно