Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 19 » ЯК ВИБРАТИ КВАРТИРУ ПОДОБОВО?
21:34
ЯК ВИБРАТИ КВАРТИРУ ПОДОБОВО?
Останнім часом з'явилося дуже багато оголошень про здачу квартир подобово. Такий варіант підходить людям , яким потрібно житлове приміщення , з усіма зручностями на кілька днів. Однак і тут є свої підводні течії.

У чому ж переваги такого виду житла ? По-перше , на відміну від готелів , відпадає необхідність харчуватися в ресторанах , так як в квартирі є кухня. По-друге , ціна такого житла набагато нижче , ніж вартість номера в хорошому готелі . І по-третє , ви можете оселитися у квартирі не один , а з компанією , в той час як в готелі доведеться оплачувати кілька номерів.

Звичайно є й недоліки. Наприклад , ви можете нарватися на шахраїв або грабіжників , а також є ймовірність потрапити на неадекватних сусідів. Але цього можна уникнути якщо слідувати декільком правилам :

Перевіряйте документи господарів. Перевірте паспорт і документи на квартиру , щоб бути повністю впевненим , що господар здає своє житло.
Якщо вам приміщення в оренду здає не господар , а його друг , брат , то у нього обов'язково повинна бути довіреність від власника квартири , завірена нотаріусом , що господар дає дозвіл , саме цій людині , здавати житло в оренду.
Укладайте договір оренди . Це вийде дорожче , ніж словесна домовленість , але така міра вбереже вас від неприємних несподіванок .
Перед укладенням договору разом з господарем перевірте роботу всіх приладів , сантехніки , опалення та іншого. Одна справа , якщо ви щось зламаєте , і вам доведеться відшкодувати збиток , і зовсім інша - вже після укладення договору виявити, що в будинку щось не працює , але , по- словами господаря , до вас працювало , і вам все одно доведеться платити шахраю.

Обрати квартиру можна тут: на сутки
Ціни нищі ніж у аналогів.
Просмотров: 435 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно