Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 13 » Як вибрати навушники?! beats pro
17:28
Як вибрати навушники?! beats pro

Класифікація

Існує кілька типів навушників. Перший - вставні , в просторіччі їх називають «вкладиші ». Наступний тип - внутрішньоканальні або вакуумні , які багатьом знайомі під жаргонним назвою « затички » або « плаг ». Ну і, природно , - накладні , а також повнорозмірні або по- науковому - моніторні .

Розмір перших двох типів навушників , а також зручність використання - не менш важлива характеристика , ніж якість звуку. Часто буває , що звичайні вкладки , які йдуть в комплекті з музичним плеєром або телефоном , вам не підходять. Вони попросту не тримаються у вухах. Можна, звичайно , надіти на них поролон. Але така конструкція не гігієнічна, та й виглядає якось « провінційно ». Ще більше проблем з вакуумними навушниками. Силіконові накладки , як правило , або занадто великі , або маленькі . Тому простежте , щоб вкладиші були декількох розмірів . Зате ці навушники , на відміну від попередніх , дуже гігієнічні - силіконові ущільнювачі можна легко зняти і промити під краном.

Кріпляться навушники теж по- різному: за допомогою вертикальної дужки на наголов'я , потиличної дужки (для тих , хто боїться зіпсувати зачіску ) , гнучкого охопленням чи двох пружних стяжок. В останньому випадку навантаження на голову розподіляється більш рівномірно , і слухач не так швидко стомлюється. Ще кріплення може бути у вигляді завушини , кліпс або без кріплень - чашечки тримаються за допомогою вушних амбушурів.

Моніторні навушники використовують звукорежисери , ді- джеї , геймери , а також любителі дуже хорошого звуку . Вони зручні і практичні - великі за розміром , дуже потужні і відрізняються високими технічними характеристиками.

Якщо вам ліньки шукати в паспорті виробу такі параметри як опір , частота і т.д. , можна обійтися і без цього. Тим більше що дуже часто виробник вказує ці цифри приблизно. Правильніше буде в цьому випадку керуватися народною мудрістю , яка говорить: « краще один раз почути». Але про всяк випадок повідомляємо: характеристика частоти повинна бути в межах 20 - 20 000 Гц , а чутливість - більше 100 дБ. Інакше при підключенні до плеєра або телефону звук буде дуже слабким. Для портативного пристрою слід вибирати навушники з опором у діапазоні 32 - 64 Ом. Якщо його значення більше 100 Ом , то програє пристрій повинен мати аудіовихід великої потужності і високої якості.

Обирати навушники я рекомендую тут: beats pro
Легко замовити, швидко та надійно, а головне не дорого.

питання зручності

Ви вважаєте , що головне достоїнство навушників - це зручність у використанні ? Тоді беріть портативну бездротову модель. Адже ясно , що провід буде заважати , якщо вам захочеться , наприклад , танцювати чи просто розгулювати по кімнаті під улюблені мелодії. Але з іншого боку дротова модель забезпечує більш якісний звук. Ще один мінус бездротових навушників - батарея. Її потрібно періодично заряджати. Слід пам'ятати , що при використанні « навушників - вкладишів » і « плагінів » навантаження на слуховий канал навіть при тихому звуці набагато вище , ніж при звичайному прослуховуванні. І якщо ними довго користуватися , це може привести до погіршення слуху або навіть до глухоти . Вже не кажучи про подразнення шкірних покривів всередині вушної раковини. Тому всім , кого турбують ці проблеми , можна порадити купити накладні або моніторні навушники.

Слід зазначити , що при виробництві і розробці саме цього типу навушників застосовуються самі передові і сучасні технології поряд з виконанням найвідповідальніших операцій вручну досвідченими фахівцями. Прикладом такого виробу можуть служити навушники TakeT H2 + . Пан Таке, глава компанії TakeT , дотримується думки , що звукові коливання від 20 кГц людина відчуває в основному через шкіру обличчя , а також через лицьові кістки . Цю особливість компанія використовувала у своїй технології BPP - у згаданих навушниках встановлені два спеціальних випромінювача. Вони допомагають зробити звукову картину більш багатою і диференційованою. Також при використанні цих навушників практично не виникає почуття втоми , що дуже важливо для тих , хто присвячує багато часу прослуховуванню або змушений проводити в навушниках весь робочий день. Однак не поспішайте замовляти новинку , ціна її - більше трьох тисяч доларів.

Дуже важливо , вибираючи пристрій , враховувати вагу навушників. При першому « примірці » ви можете не звернути на це уваги. Але потім , після кількох годин використання , раптом відчуєте втому і неприємні відчуття в шийному відділі хребта. Постарайтеся визначити , чи зможете ви налаштувати кріплення під розмір голови . Чи задовольняє вас довжина дроту (іноді довгий дріт створює незручності , як і дуже короткий) і чи є на ньому регулятор гучності. Обшивка або ізоляція проводу , якщо ви збираєтеся використовувати навушники для мобільного пристрою , повинна бути досить м'якою. Інакше взимку вона задубіє , і при кожному русі буде створювати незручності.

фінальний акорд

Сьогодні навушники виробляють всі , кому не лінь. Звідси сумнівна якість багатьох виробів - складання недбала , комплектуючі невідомого походження , дешевий пластик. І справа тут не в зовнішньому вигляді , а в тому , що застосування іншого матеріалу для корпусу погіршує акустику. А найменші неточності при установці котушок або зміну геометричних розмірів призводять до спотворень звуку. Зокрема , це стосується китайського товару . Тому зверніть увагу на перевірені бренди. Адже відтоді , як були винайдені навушники , в них мало що змінилося. Але за цей тривалий період технологія їх виготовлення удосконалювалася , відточувалася і досягла найвищого рівня. Тому навіть бюджетна модель , якщо вона виготовлена ​​відомим виробником , не стане для вас джерелом згаданих проблем.

Одним словом , перш ніж відправитися в магазин , варто вивчити рекламні огляду, прочитати відгуки і рекомендації . Але при покупці слід покладатися тільки на себе. Тому що вибір навушників - процес суто індивідуальний , і довіряти його порадникам не варто. А на сьогоднішній день магазинів, що торгують електронікою , безліч. Тому беріть свій плеєр і йдіть туди , де асортимент найбільш широкий. Слухайте і вибирайте . Краще вас це ніхто не зможе зробити. І не поспішайте купувати , можливо , вподобану вам модель можна набагато дешевше замовити в Інтернет-магазині.

Просмотров: 972 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно