Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 14 » Як вибрати навушники для телефону (монстер битс)
18:22
Як вибрати навушники для телефону (монстер битс)

Сьогодні розповімо , як вибрати навушники для телефону.

Гарнітура, що йде в комплекті з мобільним пристроєм , часто не задовольняє користувача. Тому любителям музики варто задуматися над придбанням професійної гарнітури.

 Як вибрати навушники для телефону

Мініатюрні навушники , що вставляються у вуха , не дозволяють якісно відтворювати низькі частоти. Використовуйте невеликі накладні , які забезпечують набагато краще звучання .

вибір навушників

Я рекомендую обирати навушники монстер битс, обрати можна тут: монстер битс
Не висока ціна за високу якість.

Пам'ятайте , що найдорожчі моделі - не завжди найзручніші . По можливості , обов'язково поміряйте навушники перед покупкою . Оцініть , чи зручно вони сидять. Також зверніть увагу на тип штекера , вага і якість виготовлення . Важкі моделі будуть доставляти Вам дискомфорт при прослуховуванні музики.

Технічні характеристики , на які варто звернути увагу:

Частотний діапазон - якщо Ви прослухуєте тільки MP3 , то пам'ятайте , що під час стиснення такий формат позбавляється високих частот. Для прослуховування музики в даному форматі зазвичай вистачає діапазону в 20 - 16000 Гц.
 Опір - в звичайному мобільному пристрої воно складає 16 Ом , а звукова карта в комп'ютері тягне 32 Ом. Тому краще візьміть навушники для телефону з опором 16 Ом.
Чутливість - компактний пристрій має мати оптимальними показниками в 100-110 дБ. Дуже низька чутливість буде спотворювати запис , а висока - додасть звуку стороннє шипіння і скрипи .
Довжина кабелю - якщо Ви хочете переміщатися по кімнаті і не тримати пристрій весь час з собою , то краще буде довгий кабель . Якщо ж Ви знаєте те , що плеєр буде завжди поруч , то варто вибрати короткий кабель.

Просмотров: 937 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно