Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 6 » Як вибрати побутову техніку?
19:18
Як вибрати побутову техніку?

Після прийняття рішення про покупки нового обладнання в наш будинок, ми бентежить питання , як же не помилитися і зробити правильний вибір. Розглянемо найбільш часто зустрічаються моменти при виборі побутової техніки.

Чи є різниця між дорогою і дешевою технікою? Звичайно ж , є. Справа в тому , що товари одного виду приблизно знаходяться в однаковому ціновому діапазоні , але якщо одна з моделей набагато нижче , наприклад в три рази , то варто задуматися , на чому заощадили конструктори. Що не скажеш про дуже дорогих моделях. Не факт , що такі вироби відрізняються чимось особливим. Не завжди завищена ціна відповідає якості. Але якщо у вас є бажання і можливість , варто віддати переваги відомим « недешевим » брендам . По-перше , така техніка напевно прослужить довше , не менше 10-15 років при правильній експлуатації. А по-друге , економічність в порівнянні з дешевими побратимами. Візьмемо для прикладу дві пральних машинки різної цінової категорії. Купивши недорогу , ви, відповідно , заощадите на покупці не менше двохсот доларів. А прибрати пральний автомат за ціною вище середнього , ви заощадите на порошку , на рахунках за воду і електрику. Тепер порахуйте , скільки економії вийде за весь термін експлуатації. А тарифи на світло і воду зовсім не меншають ...

Кількість функцій також впливає на вартість товару . Якщо вам потрібно щось просте , але надійне , то навіщо переплачувати кілька зайвих і непотрібних « примочок » ? Зверніть увагу на країну збірки. Непогана якість у Японії , Італії , Німеччини та Туреччини . Китай , незважаючи на його дешевизну , займає далеко не лідируючі позиції.

У кожного виду продукції гарантійний термін різний. Це може бути в основному рік або два. Більш тривала гарантія обійдеться покупцеві дорожче , тому що це зазвичай включено у вартість покупки.

Як за допомогою основних даних і показників визначити якість техніки? Таку інформацію можна переглянути в документації до техніки інструкції. Але ж показники у різних виробників можуть відрізнятися. З цією метою створено спеціальний список , « критерії ЄЕС» , і окремий вкладиш з усіма даними тепер завжди повинен бути вкладений в коробку з продукцією .

Ще додатковий момент - вибір між вбудовується й стоїть окремо технікою. Перший тип приладів можна легко « сховати» в різних нішах і шафках кухні або ванни , вони мають невеликі розміри , що дозволяє заощадити простір. Це величезний плюс для тих , для кого важлива гармонія в дизайні. Крім цього вбудовуються прилади , наприклад , пральні машини , повинні володіти меншою вібрацією , а духовки не повинні нагріватися зовні більш ніж на 50 градусів. Все це необхідно для дотримання умов безпеки.

Тепер пропоную вам підібрату все необхідне в інтернет магазині bosch и siemens: http://siemens-bosch.kiev.ua
У ньому завжди якісна техніка за доступними цінами. Магазин має гарну репутацію.

Просмотров: 535 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно