Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Як вибрати прикраси за типом зовнішності?
22:58
Як вибрати прикраси за типом зовнішності?
Жінки обожнюють прикраси. Часто , збираючись на будь-який захід , ми ретельно приміряємо сережки , браслети , підвіски. Навіть досвідчені в цьому питанні модниці застигають перед вітринами магазинів і довго роздумують над вибором.

Вибрати та придбати прикраси можна тут: украшения оптом купить 

Як вибрати прикраси за типом зовнішності?


1 Прикраси за типом обличчя .
Зверніть увагу на своє обличчя , а саме на форму. Яке воно : овальне , кругле , видовжене , трикутне , квадратне ? Головне правило - безпомилково розставляти акцент. Справа в тому , що овальна форма обличчя вважається самою гармонійною , до неї підійдуть сережки , кольє , підвіски практично будь-яких кольорів і форм . А ось власниці круглої форми особи можуть за допомогою прикрас візуально витягнути його : для цього носите сережки довгастої форми , сережки- ланцюжка , подовжені підвіски , але відмовтеся від круглих сережок - колечок , тому що вони зроблять обличчя ще ширше.
Підбирайте прикраси за типом обличчя

2 Якраз кільцеподібні і широкі сережки підійдуть до витягнутої і трикутної форми обличчя , бо зможуть врівноважити його . Квадратне обличчя необхідно пом'якшити , це допоможуть зробити сережки каплевидной форми , при такій формі обличчя слід уникати прикрас з чітким плоским підставою . 3 Прикраси за типом фігури.
При виборі колечок зверніть увагу на свою статуру : на повних руках та пухленьких пальчиках будуть погано виглядати тонкі кільця. 4 За подібним принципом величезна підвіска або кольє навряд чи прикрасить володарку худенькою фігури. Коротка ланцюжок , що облягає шию , підійде лише тим , у кого шия довга . Якщо ж вона коротковата , та й взагалі верхня частина тулуба теж , то врятують становище довгі намиста ( що закінчуються нижче грудей ) або елегантні кулони на довгому ланцюжку . 5 При виборі браслета оціните зап'ястя : якщо вони вузькі , то однаково підійдуть тонкі і масивні прикраси , а от жінкам з широкою кісткою краще віддати перевагу браслетам великим , але вільно лежачим навколо зап'ястя , або тонким з цікавими підвісками . 6 Прикраси за колірному типу зовнішності.

Традиційно виділяють чотири типи : зима , весна , літо , осінь .

Тип " зима " має на увазі яскраву контрастність , а саме: дуже світла порцелянова шкіра , темне волосся і очі. Жовте золото втрачається на подібному тлі , більше підійде біле золото , срібло , платина , діаманти , строгий чорний онікс , інтенсивний рубін , яскравий смарагд , білий перли. 7 До весняного типу відносяться люди зі світлим волоссям , блакитними або сірими очима , шкірою кольору слонової кістки. Навесні в природі все цвіте , в прикрасах мається на увазі ніжна і витончена колірна гамма в прикрасах - бірюза , ніжний смарагд , квіткові мотиви. Занадто яскраві та насичені кольори можуть перевести всю увагу від зовнішності виключно на прикрасу. 8 Тип " літо". Волосся будь-якого тону , але без проблиску золотистих і рудих відтінків. Колір очей: сіро -блакитні , сіро -зелені , горіхові . Світло- рожева шкіра. Підійдуть прикраси холодних приглушених кольорів , чудово виглядатимуть ювелірні вироби з білого і червоного золота. 9 До осіннього типу відносяться власниці рудих , мідних або каштанового волосся , зелених , оливкових , сіро- сталевих очей. Їм підійде жовте золото , бурштин , золотистий топаз , червоні корали , бірюза.
Важливо пам'ятати , що ювелірні прикраси або біжутерія не повинні затьмарювати своїм блиском і красою
Важливо пам'ятати , що ювелірні прикраси або біжутерія не повинні затьмарювати своїм блиском і красою
10 Золотистий загар підкреслять штучки з білого золота , а чорне золото зробить білосніжну шкіру ідеальною. Важливо пам'ятати , що ювелірні прикраси або біжутерія не повинні затьмарювати своїм блиском і красою , вони покликані робити шикарним і сяючим ваш вигляд в цілому.
Просмотров: 819 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно