Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Ноябрь » 1 » Як вибрати шафу купе правильно
15:12
Як вибрати шафу купе правильно

Що б правильно вибрати шафа купе, перед покупкою кожна людина спочатку обов'язково повинен визначитися з його розмірами - це означає, що ви повинні вибрати висоту своєї шафи, тобто ви хочете, щоб ваш шафа діставав до стелі або ж ні; глибину шафи, стандартна шлубіна шафи складає приблизно 60-65 сантиметрів, проте за замовленням її в будь-який момент можна зробити і більше, залежно від того, де будуть висіти вішалки для одягу. Люди сьогодні вибирають абсолютно різні шафи з різною довжиною і висотою. В передпокої досить часто прийнято ставити шафи с, навпаки, зменшеною глибиною, яка становить в більшості випадків приблизно 40 сантиметрів. 
 
Друге, що повинен вибрати людина - це всіляку «начинку» для своєї шафи. «Начинка» - це різні полки, ящики і т.п. 

Обирайте шафу купе тут: шкафы купе екатеринбург.
Чудовий вибір якісних, красивих шаф за доступними цінами.
 
Третє, що ви повинні обов'язково пам'ятати при виборі своєї шафи - це те, що він обов'язково повинен буде ідеально вписуватися в ваш інтер'єр, а зокрема до кольору вашого ліжка або ж шпалер. Якщо Вас цікавить як вибрати колір шафи купе, то Ви повинні орієнтуватися по тій кімнаті в яку його купуєте. Що б його колір гармоніював з іншими меблями у Вашій кімнаті. 
 
Найголовніше, на що ви повинні будете звернути свою пильну увагу - це те, що дверцята повинні бути якомога більш міцними. Ви повинні будете докладно розпитати що знаходиться поблизу консультанта магазину або ж продавця про те, які укріплення стоять в дверцятах того шафи, на який ви зараз звернули свою увагу, який у них коштує механізм руху по напрямних. Дуже важливо, щоб ваші двері не просто достатньо легко рухалися, але ще й те, щоб їх коліщатка НЕ зсковзували з направляючих двері. Майте на увазі, чим міцніше двері вашої шафи, тим надійніше буде сам шафа і тим довше вона прослужить своєму господарю, однак тим дорожче вона буде коштувати. 
 
Шафи купе в основному прийнято ставити в різних приміщеннях, в яких досить мало місці або ж є які-небудь ніші і закутки, які просто не виходить змусити якийсь інший меблями. Завдяки дзеркальним дверям, які встановлюються в безлічі шаф кімната здається набагато просторіше. Високі дверцята які дотягуються до самої стелі і оснащені дзеркальними стеклами досить доречні в кімнатах на подобу передпокою. Однак в даному випадку потрібно буде виділити окреме місце і для відкритої вішалки, на яку можна буде в разі чого повісити різну сирий одяг, якщо ви потрапили, наприклад, під дощ або ж сніг. 
 
Шафи, які відрізняються від інших своєю місткістю і довжиною, в якій вони можуть досягати розмірів всієї стіни кімнати, встановлюються переважно в спальнях. Шафи, що володіють нестандартними конфігураціями будуть досить стильно виглядати у вітальні і завжди будуть радувати вас і всіх ваших гостей. Так само виробляються різні шафи з вбудованими письмовими столами, такі шафи прийнято називати універсальними. Їх встановлюють у більшості дитячих кімнат, і вони призначаються для зберігання всілякого одягу, книг, а так же іграшок. 
 
Деякі шафи виготовляються повністю заскленими, і оснащуються великою кількістю всіляких полиць, призначених переважно для книг або журналів - такі шафи призначаються для установки в різні персональні кабінети або бібліотеки. Шафи загального призначення, які залежатимуть тільки від ваших потреб в обсязі речей, встановлюються в холах і коридорах. Чудові властивості шаф повністю реалізовувати простір у вашій квартирі можна використовувати досить обширним чином. Наприклад, зробивши вигин фасаду вашої шафи на 90 градусів ви зможете встановити його в кут, тим самим заповнити місце в пристінному приміщенні або ж просто зробити це тому, що вам так зручніше буде розставляти решту меблів. Так само іноді вводиться до складу «стінки» шафи кутова секція разом з фасадом, який відвернуть на 45 градусів. В добавок до цього, ще використовують метод, в якому стелажі розміщуються торцем до стіни, в тому числі уникаючи примикання до неї.

Просмотров: 497 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно