Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Ноябрь » 21 » Як вибрати школу танців?
16:41
Як вибрати школу танців?

На даний момент популярність танців незмінно зростає, що сприяє появі великої кількості танцювальних шкіл. І якщо Ви вирішили зайнятися танцями, то перед Вами, безумовно, постане питання: "Як вибрати школу танців?". Існує ряд основних моментів, на які слід звернути увагу:

РОЗТАШУВАННЯ
Звичайно ж найоптимальніший варіант - це танцювальна школа в двох кроках від роботи або від будинку. Але це не ключовий фактор при виборі школи т. к. зручна по розташуванню не завжди є гарною навчання. І щоб не витрачати свій час і гроші даремно, варто приділити увагу якості навчання, а тільки потім географії.

ЗРУЧНІСТЬ ТА ОБЛАДНАННЯ
Так само при виборі школи танців слід звернути увагу на наступні моменти:
• Наявність обладнаних роздягалень і санвузлів (індивідуальні шафки, душові
кабіни, фен для дівчат і т. д.)
 • Гарне підлогове покриття (паркет, паркетна дошка або ламінат)
• Наявність кондиціонерів, дзеркал
• Розмір залу (природно, що невелике приміщення підходить тільки для
індивідуальних занять, а для групових ж потрібно зал побільше (від 40-50 кв. м.))

Якщо ж на сайті школи немає такої інформації, то не соромтеся питати по телефону, інакше є ризик потрапити в недоглянуте, яке пропахнуло потім підвальне приміщення.

Обираєте школу танців?! Тоді вам сюди: www.divadance.ru/.

ЦІНОВА ПОЛІТИКА
Як правило, більшість танцювальних шкіл намагаються утримувати вартість занять на однаковому рівні, тому швидше за все особливої різниці в ціні Ви не побачите. Але якщо Ви прагнете до вигоди, то слід звернути увагу на різні акції і знижки, які пропонують танцювальні школи. Але пам'ятайте, що дорожче - не завжди якісніше.

ВИКЛАДАЧІ
І самий важливий момент - це професійні якості викладача, як танцюриста і як педагога. Довіру викликають тренера, які беруть участь у міжнародних змаганнях або мають досвід у минулому. Не варто забувати про педагогічні якості викладача. Важливо, щоб він приділяв однакову увагу всім учням, не дивлячись на їх досвід і фізичну підготовку. Подивіться на його самовіддачу, чи дійсно він повністю віддається тренуванні або ж він рахує хвилини до кінця заняття, щоб швидше піти. Якщо Вам щось незрозуміло, не соромтеся запитувати про це у викладача. Якщо ж він знехотя з ласкою відповідає на Ваші питання і прохання, то не варто витрачати свій час у цій групі.

Перед тим як йти в ту або іншу школу танців, дізнатися про можливості безкоштовного пробного уроку. І розглянувши таким чином кілька варіантів, Ви зможете остаточно визначитися з вибором.

Просмотров: 373 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно