Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 6 » Як вибрати смартфон з гарною камерою
19:17
Як вибрати смартфон з гарною камерою

Смартфон з гарною камерою

Покупці часто шукають смартфон з гарною камерою . Або навіть хороший смартфон з гарною камерою . Але якщо я вже почав трохи розуміти , що ж таке хороший смартфон , то до розуміння, що ж таке хороша камера я ще дуже далекий. Адже не можна ж оцінювати якість камери смартфона в мегапикселях ? Але що тоді робити , якщо крім цього показника в характеристиках пристрою не значиться практично нічого , що відноситься до камери ? Як же вибрати смартфон з гарною камерою ? Я виділив кілька критеріїв , які можна швидко перевірити , взявши смартфон в руки:

швидкість зйомки

Запускаємо програму " камера " , наводимо на об'єкт , тикаємо один раз на екран для фокусування і потім тиснемо спуск. Скільки секунд знадобилося , щоб зробити фотографію? Чи довго запускалось додаток? Як пройшла фокусування ? Чи швидко спрацював затвор ? Все це досить суб'єктивно , але перевіривши таким чином два- три смартфона , ви точно відчуєте різницю. 

А обрати смартфон можна тут: телефоны Sony
Завжди нанижчі ціни та великий вибір.

Автофокусування

По-перше , вона має бути. Тобто ви наводите смартфон з включеною камерою на об'єкт і він сам фокусується на ньому без вашої допомоги. По-друге , вона повинна бути швидкою і безпомилковою. Камери , які прицілюється , промахуються і знову прицілюється , ми відразу бракуємо . Вони себе зжили .

спалах

Вона теж повинна бути. У неї повинні бути режими Авто і Вкл ( примусове спрацьовування ) . У характеристиках смартфона часто вказують : світлодіодний спалах. Іноді й не вказують. Зате її завжди можна побачити на фотографії задньої кришки. Якщо поруч з очком камери є біла точка поменше , то все в порядку. Якщо ні - значить спалаху не передбачено .

чіткість знімка

Візьміть білий аркуш А4 з помірно дрібним чорним текстом. Який-небудь договір , таблицю з тарифами , що там ще можна знайти в салоні зв'язку ? Покладіть на рівну поверхню , обережно і не поспішаючи сфотографуйте так , щоб лист в кадрі займав близьку до 100 % площу. Потім відкрийте вийшло фото і збільшіть . Текст має бути чітким і легко читаним. Якщо з першого разу не вийшло , спробуйте змінити освітлення і зробити фото повторно . Можливо , ви просто не змогли створити достатніх умов для якісної зйомки . Якщо і з другого - третього разу не вдалося домогтися чіткості , значить камера не вельми.

Просмотров: 533 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно