Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Сентябрь » 12 » Як вибрати тюль для кухні
22:02
Як вибрати тюль для кухні

Кухня - це таке місце в будинку, де жінки проводять досить багато часу. На кухні вони не тільки творять кулінарні шедеври, але й намагаються навести затишок, прикрасити інтер'єр за допомогою різних милих штучок, щоб усім членам сім'ї та гостям приємно і комфортно було там знаходитися. 

За зовнішнім виглядом кухні відразу можна сказати, наскільки привітна і охайна її господиня. Тому зрозуміло, чому жінки так трепетно ​​ставляться до кожної поличці, кожної занавесочка. Для чоловіків всі ці деталі менш значущі, а от для жінки навіть, здавалося б, таке просте питання, як покупка тюлю для кухні, може виявитися вельми важливим. 

Тюль - важливий атрибут сучасної кухні 

З давніх часів люди використовували тюль для прикраси вікон. Мало хто знає, що назва ця походить від назви міста у Франції. Ці напівпрозорі, повітряні шторки прикрашають вікна майже в усіх кухнях. І до речі, тюль - «він», тобто це слово чоловічого роду, ось так. 

Коли ви приступаєте до пошуку тюлю для кухні - пам'ятаєте, що це елемент декору, і він повинен поєднуватися і з шторами, і з іншими елементами оздоблення інтер'єру. Так само зверніть свою увагу і на практичність штори з тюлю. Найкраще, якщо вони не будуть довгими. Ідеальний варіант - якщо тюль буде довжиною до підвіконня, оскільки під час приготування їжі ніяк не вдасться уникнути бризок масла або жиру, і, як наслідок, плям. Другий важливий момент - на кухні іноді необхідно щось поставити на підвіконня - і в цьому випадку короткі фіранки - оптимальний вибір. 

На кухні ми не тільки готуємо їжу. Там ми частенько збираємося всією родиною, щоб поснідати, пообідати чи повечеряти, або просто поспілкуватися за ароматною чашкою кави. Там ми іноді приймаємо гостей. Ви коли-небудь помічали - нехай хоч скільки кімнат буде в будинку, але іноді затишніше побалакати з подругою саме на кухні? Тому тюль для кухні краще вибрати легкий і прозорий, щоб він добре пропускав світло і повітря, даруючи Вам відчуття комфорту і затишку. 

Зробимо маленький екскурс у світ тюлю. Розрізняють чотири його класичні різновиди. Це оргонза, шифон або нейлон, сітка і вуаль. Виготовляють їх з натуральних волокон - шовку, льону, віскози, бавовни або з синтетичних - поліестер, люрекс, текстуровані нитки. Останнім часом в моду увійшов складнокомпонентні тюль, виготовлений з комбінованих матеріалів. Найкраще для кухні купити тюль, в складі якого присутні штучні нитки, тоді він буде легко стиратися, чи не буде деформуватися і прослужить досить довго. Його не потрібно гладити - відразу після прання його можна розвісити прямо на карниз. 

Відмінний вибір для кухні - тюль світлих тонів, особливо якщо при цьому він гармонує з колірною гамою шпалер, меблів, і інших деталей інтер'єру. Щоб він не стомлював очей - вибирайте тюль з не великим і непомітним малюнком. У той же час пам'ятайте, що занадто дрібний малюнок на тюлі не годиться для кухні, тому що буде створюватися враження, ніби він пріпачкан. Простіше кажучи, тут важливо дотримати золоту середину. І звичайно, тюль на кухні повинен вам подобатися, адже саме ви проводите тут більше часу, ніж інші члени вашої родини.

Просмотров: 1216 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно