Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Октябрь » 2 » Як вибрати туніку
20:20
Як вибрати туніку

Всі ми знаємо, що перші туніки з'явилися ще в Стародавньому Римі. Тоді вони представляли собою безформний вовняної, іноді лляної мішок з дірками для рук і голови. З плином часу туніка змінилася і стала наймоднішою і поширеною частиною гардеробу. Вона настільки багатофункціональна, що підійде для будь-якого типу фігури і віку. 
Щоб туніка виграшно на вас виглядала, її потрібно правильно підібрати. Різноманіття пропонованих сьогодні тунік настільки велике, що в них з легкістю можна загубитися. Адже крім різних тканин, вони ще відрізняються кроєм, принтами, різними декоративними елементами. Тому, збираючись купити туніку, потрібно об'єктивно оцінити свою фігуру і ясно розуміти, який фасон туніки виграшно підкреслить красу вашого образу, а які елементи в ній приховають невеликі вади. 

Обрати чудові туніки та плаття можна тут: подробнее.
Завжди висока якість, широкий вибір та доступні ціни.

Простіше за все підібрати туніку струнким тендітним дівчатам. Їм підійде абсолютно будь-яка туніка, з вирізом або без нього, різної довжини, з будь-яким візерунком. Рекомендується використовувати додаткові аксесуари. Так, пояс підкреслить тонку і витончену талію. А витончена біжутерія додасть вашому образу шикарність і елегантність. Однак треба пам'ятати, що за все потрібно в міру, тому не варто нагромаджувати себе додатковими елементами. Адже вони покликані підкреслити основний наряд, а не затьмарити його. 
Якщо ви - володарка пишних форм, то вам слід носити туніку з відрізною лінією під грудьми у вигляді трапеції. Це дозволить візуально приховати животик і допоможе вам виглядати набагато стрункішою. Лінію декольте вигідно підкреслить V - подібний виріз. Слід уникати будь-якого акценту на талії, тому вам варто відмовитися від пояса. Також, масивні намиста або браслети допоможуть відволікти увагу від недоліків вашої фігури. Але якщо ви віддаєте перевагу пестроцветние туніки, то будь-які аксесуари будуть недоречні. 
Важливо пам'ятати про сполучуваність туніки з іншими елементами одягу. Наприклад, туніка з яскравих, легких, прозорих тканин струмуючих, типу шифону, відмінно підійде для пляжних прогулянок або променаду уздовж моря. Поверх купальника такий наряд виглядає дуже хвилююче і заворожуюче. Для пікніка підійде повсякденна трикотажна туніка, з різноманітними кишенями або замочками. Юним панянкам можна сміливо вдягати таку річ з короткими шортиками або легінсами. 
Сьогодні туніки - це не тільки проста накидка. Туніки давно стали самостійним елементом одягу, їх іноді носять як міні-сукні. Крім цього, існує і святковий, урочистий вигляд тунік. Вони шиються з дорогих багатьох матеріалів, часто їх прикрашають найрізноманітнішими елементами, будь то переливаються стрази, блискучі паєтки або навіть вставки з мерехтливих каменів. 
Слід пам'ятати, що надягаючи туніку з джинсами або обтягуючими брюками, потрібно віддати перевагу непросвечивающий моделями. Вони виготовляються з щільних матеріалів, придатних для холодної погоди. Треба відзначити, що туніка з джинсами - самий класичний і повсякденний тип одягу, який підійде для будь-якого віку. Туніку також можна носити і як міні-халатик будинку, для її пошиття зійде будь-яка бавовняна тканина непоказного кольору. 
Купити туніку можна абсолютно скрізь, в звичному для нас торговому центрі або ж замовити в інтернет-магазині. В онлайн магазинах завжди вибір набагато різноманітніше, і ви з легкістю підберете для себе потрібний фасон, розмір і забарвлення туніки. 
До речі, якщо говорити про колір тунік, то минулого літньо-осінньому сезоні були актуальні плавно переходять один в одного відтінки і матеріали, що наслідують шкуркам хижаків. А туніки для прохолодної пори року були запропоновані в однотонному варіанті з трикотажу. 
Таким чином, кожна леді повинна мати у себе в гардеробі хоча б одну туніку. Придбавши її, ви відразу ж зрозумієте, наскільки це зручна і потрібна річ, а, головне, вона поєднується практично з будь-яким одягом. Одягнувши туніку, ви належно оціните комфорт і затишок, адже це просторий, чи не облягаючий елемент одягу, що не сковує і не стесняющий ваші рухи, і одночасно з цим підкреслює красу вашого образу.

Просмотров: 519 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно