Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Август » 7 » Як вибрати відбійний молоток
15:08
Як вибрати відбійний молоток

Як вибрати відбійний молоток? 
Відбійний молоток є одним з найпотрібніших інструментів, якщо ви запланували капітальний ремонт або серйозну стройку. 

Як вибрати відбійний молоток? 

Відбійний молоток є одним з найпотрібніших інструментів, якщо ви запланували капітальний ремонт або серйозну стройку. Відбійний молоток - це потужний механічний ручний інструмент ударної дії. Основною характеристикою відбійного молотка можна назвати енергію удару, відтворену інструментом за одиницю часу, а також кількість ударів, скоєних за ту ж одиницю часу. Отже, якщо ви хочете купити відбійний молоток, ми підкажемо вам, як його вибрати. 

Купити відбійний молоток? Конструкція і види пік 

Конструкція відбійного молотка не така складна. Привід сприяє руху бойок, які знаходяться всередині корпусу, він же в свою чергу посилає низку механічних імпульсів на піку (виконавчий орган молотка), яка за допомогою зворотно-поступальних рухів (1000-1500 ударів на хвилину) може руйнувати обробляється матеріал. 

Для різних типів робіт застосовуються різні види пік. Розрізняють піку-лом, пику лопатку, зубилу, трамбування. Піку-лом використовують для розпушення мерзлого або твердих порід грунту, для видалення асфальту, для демонтажу бетонних і цегляних об'єктів, для руйнування гірських порід. Піку-лопатку використовують для того, щоб вирівняти асфальтову кромку і сколоти брилу льоду. Піку-зубило використовують для переламиванія будь-яких матеріалів. 


Купити відбійний молоток? вага молотка 

Купити якісний відбійний молоток можна тут: источник.
Низькі ціни за високу якість.

Перед тим, як купити відбійний молоток, зверніть увагу на вагу молотка. Відповідно тяжкості роботи розрізняють легкі відбійні молотки, середні і важкі. Тобто, перед тим, як визначитися з моделлю відбійного молотка, проаналізуйте, які види робіт виконуватиме даний інструмент. 

Легкий відбійний молоток (вагою близько 5-6 кг) застосовуються для ремонтно-оздоблювальних робіт і робіт на висоті. Середній відбійний молоток (вагою близько 5-10 кг) використовуються для роботи виключно на землі (в горизонтальній площині). Важкий відбійний молоток може важити близько 30 кг. Такий інструмент має більш широку сферу застосування і використовується у фундаментальних і грунтових роботах. 

Купити відбійний молоток? Типи відбійних молотків 

Також відбійні молотки розрізняють за типом енергії: електричний, бензиновий, пневматичний. 

Електричний відбійний молоток має такий принцип роботи: електромотор приводить в рух ротор, що змушує працювати бойки, які посилають механічні імпульси піке. Але варто знати, що такий вид відбійних молотків не рекомендоване застосовувати в умовах підвищеної пожежо-небезпеки (адже можливі випадки іскріння електромотора). Мінусом багато хто може вважати залежність від електромережі, що не завжди зручно. 

На відміну від електричного, бензиновий відбійний молоток «не прив'язаний» до постійного місця електроживлення. Але високий витрата бензину, токсичність вихлопів, високий рівень шуму є серйозним недоліком на користь вибору між двома видами молотків. 

Відбійний молоток пневматичний вважають більш підходящим варіантом для проведення ремонтних робіт не надто грандіозного масштабу. Використовують два типи пневматичних моторів - турбінний і об'ємний. Пневматичний відбійний молоток не має властивості іскритися, він не боятися вологості, не має залежності від постійного джерела енергії і не потребує палива. 

Ціна на відбійний молоток в чому залежить від перерахованих вище характеристик. Тому вам варто підійти до питання вибору і покупки ретельно і не поспішаючи. 

Робота відбійним молотком вимагає певний фізичних навичок і зусиль, тому потрібно бути впевненим як у своїй підготовці в нелегкій роботі, так і в якості інструменту. Будьте гранично уважні, коли вибираєте відбійний молоток, адже від нього залежить не тільки результат роботи, а й ваша безпека. 

Ми бажаємо вам вдалої покупки і легкої роботи!

Просмотров: 591 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно