Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 30 » Як вибрати випускну сукню: поради дизайнера
17:15
Як вибрати випускну сукню: поради дизайнера

Ось-ось почнеться сезон випускних балів , а зараз у самому розпалі - підготовка до цієї важливої ​​події в житті кожної дівчини. Відомий дизайнер Анастасія Іванова розповіла читачкам ХОЧУ про те , як правильно вибрати те саме випускне плаття , яке зробить свою володарку справжньою королевою балу .

Анастасія Іванова радить віддавати перевагу випускним сукням в підлогу. «Все-таки в нашому житті є не так вже багато приводів , щоб надіти красиве довге плаття , - каже дизайнер. - Так чому б не вибрати плаття в підлогу на таку важливу подію , як випускний ? ».

Обрати та придбати випускне плаття можна тут: самые красивые выпускные платья
Оригінальні плаття за низькими цінами

Ваше випускне плаття повинне підкреслювати вашу індивідуальність , унікальність . Навряд чи будь- випускниці захочеться побачити на своїй подрузі таке ж плаття в цей важливий день. « Вибирайте не обов'язково дорогі вбрання , головне - щоб ваш наряд був особливим! » - Підкреслює Анастасія Іванова. До речі , головні табу для випускниці - пишні спідниці , стрази , викликає макіяж . « Не варто в свої 16 років виглядати набагато старше , пам'ятайте , що в цей день ви повинні втілювати в собі юність і ніжність» , - говорить дизайнер.

Важливий акцент - правильний колір вашого наряду. Анастасія Іванова рекомендує вибирати випускне плаття актуальних у цьому сезоні синіх , бірюзових , зелених , рожевих кольорів та їх відтінків. А от про чорному кольорі забудьте , випускного плаття він не підійде.

Створити ніжний образ на випускному балу вам допоможуть легкі шифонові тканини , а також мережива , які є одним з головних модних трендів сезону. Використовуйте в сукні цікавий акцент - це може бути , наприклад , розріз або оголена спина . Але пам'ятайте , що глибоке декольте прийнятно тільки для довгої сукні , а якщо ви вибрали плаття з оголеною спиною - від декольте відмовтеся .

Короткі випускні плаття теж в моді в цьому році. Правда , з його довжиною потрібно бути дуже обережною: якщо ви невисокого зросту , ваше плаття повинно бути вище колін. І не забудьте , що такі випускні сукні добре поєднуються з взуттям на високій « шпильці ». «До речі , дівчата , ніяких балеток в цей день - тільки каблук ! - Нагадує дизайнер. - А головне - нравьтесь собі самі. Впевненість і блиск в очах у поєднанні з красивим платтям - у такому образі ви точно станете справжньою принцесою випускного балу! ».

Просмотров: 972 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно