Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Як вибрати вхідні двері
22:22
Як вибрати вхідні двері
Вибрати хорошу вхідні двері не так складно , як це може здатися на перший погляд. Тим більше що вибір дійсно величезний - «бідні » 90 - е залишилися далеко в минулому , і сьогодні на ринку представлено як мінімум 10-20 серйозних виробників . Зрозуміло, мова йде тільки про тих , хто пропонує якісний і надійний продукт.
Але перш ніж перейти до пошуку дверної компанії , ми радимо підготуватися і дізнатися більше про самих дверях , їх конструкції та основних нюансах.

Зауважимо, що якісні, надійні та недорогі двері можна придбати тут: двери стальные оптом санкт петербург

Отже, на що слід звертати особливу увагу і як правильно вибрати вхідні двері?

Різноманітність вхідних дверейв першу чергу , хороша вхідні двері повинні :

бути надійною , щоб протистояти як грубому , так і інтелектуальному злому ;
мати можливість контролю доступу (дверний глазок ) ;
мати звуко- і теплоізоляцію , яка не дозволить шуму з вулиці або з під'їзду , спеці влітку і холоду взимку проникати в приміщення ;
« Радувати очей » і органічно вписуватися в інтер'єр ;
і, зрозуміло , мати гарантію.
Мабуть, найважливіше - це надійність дверної конструкції , т.к. вона дає нам відчуття спокою і безпеки в своєму будинку. Самими надійними є сталеві двері . На відміну від залізних і дерев'яних дверей , їх практично неможливо вибити або проломити за допомогою грубої фізичної сили. Відзначимо , що в Росії 9 з 10 вхідних дверей виготовлені саме зі сталі.

Металеві сталеві дверіКонструкціі таких дверей включає 2 аркуша ( лицьовій і задній , без зварних швів) з полегшеною легованої сталі. Її товщина повинна бути не менше 1,5-2 мм , в окремих випадках вона становить 3-4 мм. Крім того , хороші двері додатково має ребра жорсткості ( лонжерони ) , які не тільки підсилюють взломостойкость системи , але і не дозволяють сталевим листам «грати» і прогинатися під навантаженням. Для типової двері ( 2100х900 мм ) досить 3 -х вертикальних і 2 -х горизонтальних ребер.

Дуже важливий момент - дверна коробка . Фахівці пропонують 2 варіанти її виконання - простий ( ​​з окремих сталевих профілів ) і складний (із цільногнутого профілю). Зрозуміло , по надійності складний варіант залишає простий далеко позаду , тому що являє собою єдину монолітну конструкцію без зварних швів. А , як відомо , зварений шов - це слабка ланка в будь-якій системі .

Говорячи про те, яку вхідні двері вибрати , не можна не згадати про фурнітуру .

У захисті вашого будинку активно бере участь не тільки саме дверне полотно , але й:

замки ;
петлі ;
засувки або клямки ;
дверне вічко .
Вхідні двері зі стекломВходная двері повинна мати як мінімум 2 замку - найкраще , сувальдний і циліндровий . Перший , більш масивний , виконує силову функцію і його важче вибити , а другий захищає від інтелектуального злому , оскільки підібрати до нього ключ або відмичку практично неможливо (механізм має від 3 тисяч до 3 мільйонів комбінацій) . У результаті 2 різних замку доповнюють сильні сторони один одного.

Одне з найбільш слабких місць двері - це петлі. Їх легко можна зрізати по зварному шву болгаркою або збити кувалдою. Щоб убезпечити будинок від такого злому , використовують протизнімні штирі - ригелі. При закриванні дверей вони входять в гнізда дверної коробки і , таким чином , фіксують двері. Навіть якщо дверні петлі будуть збиті або зрізані - зловмисники не зможуть зняти двері. Переконайтеся , щоб у вашої двері було не менше 4 -х ригелів з ​​боку замку , а також по 1-му зверху і знизу. Крім того , самі петлі повинні мати механізм регулювання на випадок , якщо геометрія отвору зміниться.

Вхідні двері класу ПреміумЧто стосується матеріалів обробки і теплоізоляції , то тут вибір залежить від ваших уподобань та фінансових можливостей . Детальніше про варіанти декорування ви можете дізнатися у продавця- консультанта.

Сподіваємося , наш огляд допоміг вам краще розібратися в тому , як вибрати вхідні двері . І , пам'ятайте: навіть саму надійну та якісну двері може « загубити » неправильний монтаж - довіряйте його тільки професіоналам.
Просмотров: 857 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно