Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 14 » Як вибрати жалюзі
15:04
Як вибрати жалюзі

Вікна – одна з головних частин будинку, офісу або будь-якої будівлі, тому що вони дозволяють природному світлу потрапляти всередину приміщення. Крім того, вікна дозволяють нам дивитися на світ, не покидаючи будинок.

Як вибрати жалюзі?

Однак, сонячне світло, що так радує взимку, влітку може доставляти деякі незручності у вигляді жарких променів. Іноді нам хочеться просто трохи приглушити світло, ну і, звичайно ж, природне бажання, щоб вікна служили для того, щоб ми дивилися на світ, а не навпаки. У всіх цих випадках нам хочеться закрити вікна. І прекрасним помічником у цьому нам стануть жалюзі.

Жалюзі стали більш популярними в порівнянні з фіранками, особливо в офісах і громадських будівлях. Це кращий вибір, тому що вони дають повне освітлення і захист.

Жалюзі бувають різних кольорів і стилів, і можуть бути зроблені індивідуально під Ваше вікно. Вони прослужать Вам тривалий час, тому враховуйте цей факт, коли будете вибирати собі жалюзі, щоб незабаром вони Вам не набридли.

Існує кілька типів жалюзі:

— Вертикальні жалюзі вимагають до себе підвищеної уваги та догляду. У випадку неакуратне використання, вони можуть швидко зламатися, тому не для всіх стануть найкращим вибором.

Замовити жалюзі дешевше можна тут: жалюзи.

Як вибрати жалюзі?

— Жалюзі віконницями. Побудовані останнім часом будівлі офісного типу вибрали цей тип жалюзі для себе в якості стандарту, тому що вони легкі для очищення, і надають відчуття затишку і комфорту, створюючи такі відчуття, ніби знаходишся не на роботі, а вдома.

— Рулонні жалюзі. Вони досить великі, оскільки виконані з різних тканин і в різних стилях. Але недолік їх в тому, що вони не захищають кімнату від зовнішнього світу на 100%. Тому, наприклад, для спальні вони не дуже зручні.

Якщо Ви думаєте про покупку жалюзі, не забувайте шукати тип матеріалу, який би хотіли бачити щодня, щоб вони на Вас впливали позитивно, якби це деревина, пластмаса або бамбук.

І ще, найголовніше, купуючи жалюзі, правильно розраховуйте їх розміри. Ось три основних правила:

Перше. Якщо ви вирішили повісити жалюзі усередині віконного отвору, відніміть від висоти отвору 2 см, щоб ламелі не лягали на підвіконня.

Друга. Якщо хочете прикріпити жалюзі до стіни над вікном, краще щоб вони були трохи ширше і заходили за кордон вікна сантиметрів на п'ятнадцять. Це додасть більш затишну обстановку.

Третє. Відстань між підлогою та жалюзі повинна бути не менше 5см.

Просмотров: 566 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно