Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Май » 10 » Як встановити гідроакумулятор: основні правила
22:03
Як встановити гідроакумулятор: основні правила

Установка і монтаж гідроакумулятора виконується у відповідності з типовою інструкцією по монтажу. Як встановити гідроакумулятор правильно? Важливою умовою правильного монтажу є дотримання наступних правил:

Монтаж гідроакумулятора необхідно починати з проставлення початкового тиску газового простору у відповідності зі значеннями, отриманими при розрахунках;
в системі з гідробаком обов'язкове встановлення запобіжного клапана;
на трубопроводі, до місця установки гідробака і по ходу руху води, необхідно встановити зворотний клапан;
деякі з виробників випускають супутню арматуру, здатну створити циркуляцію води через бак під час водорозбору;
слід встановити дренажний кран для зливу води і запірну арматуру, захищену від випадкових закриттів (ці маніпуляції потрібні для проведення належного технічного обслуговування);
габарити і маса гідроакумуляторів, що мають об'єм більш ніж 750 літрів, можуть значно утруднити вам монтаж. Обов'язково перевіряйте, чи пройде ця ємність в дверний проріз.
Про те як правильно встановити гідроакумулятор пропонуємо подивитися у цьому відео:

При установці необхідно зміцнювати гідробак з запасом міцності. Щоб звести до нуля шуми і вібрації, слід закріплювати бак з допомогою гумових прокладок до підлоги. Також непогано і до трубопроводу приєднувати через гнучкі, теж гумові перехідники. Важлива умова переріз підводки не має звужуватися при вході в гідросистему.
Замовляйте якісні теплові насоси за доступними цінами тут: https://warmex.com.ua/alternativnye-istochniki-energii.html.

Ще одна особливість перше заповнення гідроакумулятора водою потрібно робити дуже повільно і слабким напором води. Справа в тому, що гумові стінки груші ще нові, і можуть злипнутися, а потужний напір води може легко її порвати. Перед початком експлуатації, при необхідності, весь повітря всередині груші видаляють. Недотримання цих правил призведе до того, що вам доведеться знову купити мембрану для гідроакумулятора.

Монтувати гідробак слід таким чином, щоб до них був вільний доступ. Краще всього доручити цей процес професіоналам, так як вони знають, як встановити гідроакумулятор правильно. Адже досить часто причиною виходу бака з ладу бувають навіть такі дрібниці, як невідповідність діаметру труб, або неврегульоване низький тиск. У таких ситуаціях експерименти не потрібні.

Мембрани для гідроакумуляторів
Мембрана є невід'ємною частиною гідроакумулятора. Її основне призначення – поділ гідробака на дві камери повітряний і водяний. Мембрани постійно зазнають температурних перепадів, скорочення і розтягування, тому періодично (1-2 рази на рік) виходять з ладу. Так як мембрани не підлягають ремонту, в разі її поломки вам необхідно буде купити нову мембрану для гідроакумулятора і замінити їй стару.

Просмотров: 353 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно