Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 15 » Як зробити свій інтернет-магазин самому, доставка товаров из америки
21:42
Як зробити свій інтернет-магазин самому, доставка товаров из америки

Складно уявити наше життя без інтернету - бути ізольованим від друзів , спілкування, інформації , покупок не так вже легко. І якщо багато користувачів замість віртуального спілкування воліють реальні зустрічі з друзями , а свої знання і пам'ять не довіряють інтернету , то онлайн - покупки вже спробував , напевно , кожен. Є й інша сторона медалі - під час тотальної комп'ютеризації з'явилися і нові способи заробітку , які, природно , перемістилися в інтернет . Найпоширеніший метод використання інтернету для вигоди - зробити інтернет магазин . І хоча , на перший погляд , все здається дуже просто - вмикай комп'ютер і продавай - потрібно ще добряче постаратися , щоб зробити свій інтернет магазин прибутковим і цікавим відвідувачеві.

Успішний інтернет магазин приносить гарний прибуток, щоб получати його потрібно мати одночасно
низькі ціни та багато покупок, і ви маєте бути в плюсі.
Замовляйте товари з америки тут: доставка товаров из америки
Таким чином ви економите свої кошти.

Зараз в різних інтернет магазинах пропонують нам практично все: від дрібних сувенірів до предметів колекціонування та особливих послуг. Але потрібно пам'ятати , що різні товари , залежно від свого призначення продаються з різним успіхом . Наприклад , якщо Ви вирішили продавати меблі , то повинні розуміти , що за такі речі платять дорого , але купують їх надовго , відповідно, Ваша прибуток може бути мінливою . Також треба розуміти , що сучасного , розбалуваного різноманітністю товарів покупця здивувати і залучити досить складно. Тому перед тим , як відкривати свій інтернет-бізнес , потрібно чітко визначити ті риси , які відрізнятимуть Вас від Ваших конкурентів і залучати нових клієнтів.

Далі нас чекає наступна проблема . Ми вже говорили про складності створення сайту для інтернет магазину в розробників : дорогі веб- студії , труднощі для новачків з складанням технічних завдань , додаткові витрати на оптимізацію , ризик втратити всі дані в результаті збою роботи хостингу. Деякі підприємці продають свої товари та послуги в соціальних мережах: створюють аккаунт або групу , додають фотографії в альбоми , додаються в друзі випадковим користувачам . Уявіть , ви заходите в свою улюблену соціальну мережу і бачите повідомлення, що до вас у друзі бажає додатися , наприклад , « Котельне обладнання» . У дев'яти випадках з десяти Ви відхиліть таку заявку .

Щоб у майбутньому не здійснювати таких помилок , потрібно знайти спосіб як зробити інтернет магазин самому. У такому випадку платформа для створення інтернет бізнесу zakupka.com стане для Вас єдино вірним варіантом. Вам , як власнику інтернет бізнесу , не потрібно спеціальних знань для управління магазином , а якщо навіть Ви зіткнетеся з проблемами у веденні особистого кабінету , фахівці zakupka.com із задоволенням відповідять на всі Ваші питання і навчать вирішувати труднощі.

Приклад сайту на Zakupka.com Приклад сайту на Zakupka.com Приклад сайту на Zakupka.com Приклад сайту на Zakupka.com
Цей портал не просто зручний сервіс для Ваших інтернет продажів , zakupka.com - улюбленець покупців : щомісячно портал відвідують більше 1 500 000 чоловік. Погодьтеся , серед такої кількості потенційних клієнтів Ви точно знайдете свого . А якщо Ви бажаєте знайти ще більше покупців , тоді Вам це легко вдасться за допомогою контекстної реклами й розкручування в пошукових системах .

Запустити свій інтернет магазин можна всього за 20 хвилин і вже відразу у Вас є можливість взяти в свої руки весь процес. Раніше ми згадували , що споживача потрібно приємно здивувати , з сервісом zakupka.com у Вас це вийде. По-перше , у Вашого магазину буде лаконічну назву , яке Ваші клієнти зможуть легко запам'ятати - company.zakupka.com . По-друге , Ви самі вибираєте оформлення свого сайту , і Ви будете впевнені , що Ваш магазин не схожий ні на який інший сайт .

Всі зміни на своєму сайті потрібно оцінювати з боку клієнта. Як можна частіше уявляйте , як Ви будете реагувати на те чи інше зміна в інтернет -магазині , якщо були б покупцем. У такому випадку відразу стає зрозуміло , що кожен відвідувач хоче дізнатися про товар, що цікавить якомога більше інформації. zakupka.com віддає Всю ініціативу у Ваші руки : Ви самі контролюєте кількість товарів , їх опис , специфікації , всі зображення і навіть відео . Такий масив інформації допоможе легше і швидше зробити покупцеві свій вибір.

За допомогою платформи zakupka.com Ви не тільки дізнаєтеся на теорії як зробити інтернет магазин прибутковим , але й зможете всі свої знання здійснити в реальності.
Просмотров: 1073 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно