Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 27 » Який найдовший автомобіль у світі?
21:38
Який найдовший автомобіль у світі?

Незвичайні автомобілі завжди привертають увагу автолюбителів. А що це за такі незвичайні автомобілі . Ними можуть бути машини рідкісних марок , з незвичайним дизайном , а також з великими габаритними розмірами. Про останні автомобілях ми докладніше поговоримо в цій статті.

Яку мету переслідують автолюбителі при подовженні своїх автомобілів? Довгі автомобілі або Стретчи завжди привертають увагу. Вони часті учасники автомобільних шоу і виставок. Але чи завжди такі довгі автомобілі переслідують мету привернути увагу і бути звичайними шоу- карами ? Ні, адже іноді вони створюються для практичних цілей , а саме перевезення великої кількості людей. Ці машини виступають в якості таксі , весільних автомобілів і для перевезення важливих персон.

А про найкращі та найцікавіші позашляховики тут: auto.ironhorse.ru

Звичайні довгі автомобіля будують не з нуля , а переробляють із звичайних серійних машин. Це зробити досить просто. Для цього потрібно розрізати автомобіль на дві частини і вставити між ними шматок кузова потрібної довжини. Якщо збільшують довжину ненабагато , то на це своєрідний тюнинг закінчується. А якщо вже збільшують довжину багаторазово , то тут йдуть додаткові методи . Адже маса такого автомобіля зростає , значить підсилюють кузов і підвіску , а також підсилюють лонжерони машини.

Цікаво , а який автомобіль найдовший у світі? Згідно з книгою рекордів Гіннеса ним є 26 -ти колісний лімузин , довжина якого становить 30 з невеликим метрів. Його основне призначення аж ніяк не їзда по міських вуличках , а виставки і знімки в кінофільмах. Його основна робота проходить на кіностудії Голлівуду.

найдовший автомобіль для кіностудії ГоллівудаНо , як може здатися на перший погляд , це не зовсім звичайний автомобіль. Адже уявіть , всередині цього гігантського автомобіля є басейн , а також водяна ліжко дуже великих розмірів. Але це ще не все , на даху цього гігантомобіля є площадка для посадки вертольота. А як же цей тридцятиметровий автомобіль може пересуватися , адже не побудували ще для нього таких автодоріг ?

Для цих випадків , автомобіль може " ламатися " . Тобто при розвороті автомобіль складається навпіл . А якщо знадобитися рух заднім ходом , то в кормі цього довгого автомобіля є друга кабіна для додаткового водія. Загалом , творці Голлівудського гігантомобіля все передбачили : від способів пересування в міських умовах до забезпечення комфортом всіх пасажирів.

 

Просмотров: 574 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно