Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 14 » Яку кухню вибрати?
20:39
Яку кухню вибрати?
Багато хто думає , що нова кухня буде їм служити до кінця віку . Але , як і у всього , у кухні також є певний термін служби. Наприклад , німецькі виробники заявляють про 15-20 роках можливої ​​експлуатації , фінські розраховані на 10-15 років , чеські на 10 років. А російські виробники , навіть при використанні імпортних частин , ручаються тільки за 8-10 років.

Придбати кухню чи якісні меблі для кухні дешево можна тут: http://fursled.ru/category/kuhnja/

Термін служби кухні так само залежить і від якості матеріалу , з якого зроблена кухонні меблі .

Розташуємо в порядку убування вартості матеріали, що використовуються при виробництві кухонних меблів : дерево , мультиплекс , МДФ або ДВП середньої щільності і ДСП. Найчастіше використовують два останніх матеріалу.

Якщо дозволяють кошти , краще купувати кухню на замовлення з ДВП , як більш міцного і екологічного матеріалу. Якщо купуєте кухню з ДСП , то вимагайте у продавця сертифікат із зазначенням рівня виділення формальдегідів .

Останнім часом як матеріал для кухонного обладнання використовують метал . На фронтальних панелях , частіше використовують алюміній з зносостійким покриттям. Дверцята шаф і полиці виготовляють з високоміцного скла , воно витримує і велику вагу і удари.

Як матеріали для робочих поверхонь - стільниць , використовуються крім тих матеріалів , що були перераховані , так само натуральні , синтетичні і штучні камені . Який з них вибрати? Граніт міцний і зносостійкий , майже не сприйнятливий до кислот . Травертин і мармур жаростійкі , але із за пористої структури на них можуть залишатися плями.

Штучні камені не поступаються природним , а в чому то і перевершують їх. Такий матеріал легше натурального , простіше в обробці , гігієнічний , готується і жаростійкий .

Матеріали для облицювання кухонь найчастіше шпони , натуральні і синтетичні . Так само використовують полімери - ламінат і меламін. За допомогою синтетичних шпон легко імітується не тільки дерево , але й інші матеріали , а захисна плівка замінює лак і фінішну обробку .

Ламінат ( ПВХ) і меламін застосовують як штучні покриття для ДВП і ДСП. Меламін використовують для поверхонь де немає великих навантажень , а ламінат товщі і прочней , його можна використовувати для покриття навіть стільниць .

Колірна гамма повинні або розслабляти , або навпаки стимулювати. Приміщення, яке постійно перегрівається краще оформляти холодними тонами. Якщо кухня розташована на північній стороні , то краще використовувати теплі , пастельні тони.

Слід уникати насичених тонів , контрастних квітів і складних малюнків на робочих поверхнях столів і на стінах.
Просмотров: 784 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно