Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 6 » Кардшарінг - що це таке?
18:36
Кардшарінг - що це таке?

КАРДШАРІНГА (шарінг) називається інтернет -підключення до віддаленої оригінальної оплаченої карті на сервері , щоб декодувати кодовані канали.Сегодня тільки цей спосіб доступний для бажаючих переглядати невзломанние кодовані канали з мінімальними витратами.

Можна досить довго очікувати, коли будуть зламані кодування , і вийдуть піратські карти (тим більше що це може і не відбутися), а можна вже зараз насолоджуватися переглядом улюблених каналів на досить вигідних умовах , досить просто підключитися до кардшаринг- серверу.

Хочете скористатись кардшарингом?! Тоді вам сюди: кардшаринг тесты бесплатно

Що потрібно для "кардшаринга"?
Для цього використовується тарілка з супутниковим приймачем , добре б , щоб була мережева карта ( Ethernet ) , а також постійне інтернет-підключення.

Ось перелік основних моделей приймачів , що володіють на палубі мережевою картою , вони прямо-таки створені для кардшаринга : Triple Dragon DBS 3000 , Dreambox 7020S ( 7025S , 7000S , 500S ) , IPbox , Sezam , Relook , Mutant 200S ( 400S , 7700,8000 ) . Їх плюси полягають в тому , що переглядати кулі можна без комп'ютера , кардшаринг досить стабільний, як ніби в вашому приймачі встановлена ​​оригінальна карта . Можна записувати на жорсткий диск полюбилися програми . Ці приймачі здатні підтримувати існуючі оригінальні карти всіх без винятку кодувань , досить натиснути пару кнопок для оновлення ключів , необхідних , щоб переглядати через Інтернет зламані канали. Загалом , маса переваг.

Безумовно, є й інші варіанти:

будь-який приймач , в який вбудований декодер або модуль плюс « сизон » ( Season Interface ) плюс комп'ютер;
приймач і вбудований емулятор плюс комп'ютер;
комп'ютерна DVB карта SkyStar .
Однак такі варіанти не гарантують стабільного перегляду кардшаринга . Якщо стабільність для вас не головне , і вас не лякає перспектива безкінечних налаштувань , тоді вам підійде цей варіант. Не потрібно забувати , що для перегляду необхідно , щоб комп'ютер був завжди включений і приєднаний до Інтернету , по-перше , це витрата електроенергії , а по-друге , можна спіткнутися про серійний кабель , яким комп'ютер з'єднаний з приймачем. Так можна декодувати не кожного кодування. Даний спосіб має ще безліч недоліків. Іншими словами , задумайтеся , чи потрібно придбавати « сизон » за його відсутності , нескінченно небудь винаходити , чи не буде дешевше купити новенький приймач , а старий продати. Модель приймача Dreambox 500S продається всього за 200 у.о. Повірте , ви збережете свої нерви !

Просмотров: 534 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно